Pengikut

Sabtu, 18 Februari 2012

Karipap-karipap cinta edisi ke-2

Alhamdullillah kenyang sudah ^^
seronok arini dpt kenyangkan pewut owg tersyg huhu
ehm petang td aku wat ag karipap ehm bak kata perpatah 
"practise make perfect"
so apaagi aku pun amik tepung amik marjerin n air n secubit garam n uli utk kulit karipapnya
kemudianm kopek2x kentang n wat intinya lak..kali ni berazam x nak termasin ag hehe actually entry yg lepas aku ada story about karipap-karipap cinta kan?
klik sini
emm itu edisi pertama karipap tu inti nya mak ai masin giler beb ^^
haha tp owg2 tersyg aku ..just senyum n say try again haha uwaaaa!!
so petang ni aku tekad nk wat agi huhu
so tgk la hasilnya

 emm yg syoknya ayah aku le puji ckp sedap la kak le jual ni hehe 
senyum lebau aku hihi
tup2 abg navy call masa goreng karipap nie 
dier kata ai x siap ag hihi
memang lama pun aku duk khusyuk bertapa wat karipap ni yela sowang2 jer wat 30++ biji hehe .


2 00000 sunsweetz comment:

Tyratyra berkata...

Alamak sedapnyee ! da lama tak makan karipap :(

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@Tyratyrahehe sedap kan karipap..emm actually 2nd time baru jadi hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...