Pengikut

Sabtu, 14 Januari 2012

UTM----->KULAI---->TAMAN U SKUDAI---->FAKULTI PENDIDIKAN---->BILIK aku^^

alohai semua..
da lunch??aku da lunch..em arini aku bwk my bestie g cari umah sewa kat kulai emmm yela kulaikan kwsan aku..hihi padahal aku pun x bape sgt la nk ingat jln ni yela aku pun bukan 100% duk kulai hihi 5 tahun kat MRSM PONTIAN then kat MATRIK TANGKAK,JOHOR then...la ni la baru aku duk kulai itupun still bukan fully bub aku duk SKUDAI hihi UTM okey!!
em dek kerana malam td cm nak fever aku tido sampai x menyedar last2 si mek cah ( my bestie) send mcj n calling2...hehe padahal masa tu cover cm da lama bangun hehe anyway terus capai towel gosok gigi mandi  terus express capai baju hehe tp aku mandi la jgn fikir aku x mandi lak kuar pg td hehe....
emmm so terusla perjlanan ke KULAI..hihi pas tgk sek g tgk umah sewa.....
emm upenya susah nk cri umah sewa skrg ni...

emmm so sape2 ada nk sewa umah kat area KULAI LE LA CONTACT AKU okey fwens....!

emmm ok2 cukup sal ni..sekarang aku nk g tau semua owg yg aku ada 2 paper ag hehe yahooo (padahal dak2 len da merdeka hehe) dush2x...tampar pipi aku kuat2 kasi sedar bahwanya paper ari rabu sgt2 tough ...nape la sem ni kena proving sokmo ( bak kata ainaa: pembuktian haha^^)



haha.....emmmm dengan ni penantian itu pasti ketemu jua dgn 

PAPER TEORI & TELE 
hihi^^

ok2x...emmmmm tibe2 selalu terfikir kalo la ada jejaka macam ala2 asyraff muslim dtg lamar aku hehe x muka pun sikap macam ustaz azhar pun jadilah haha ni nampaknya aku da masuk ZON MEREPEK di HOT FM kah2x......poyo ni budak dush2x....k la nk out nk continue watching BIAR MIMPI SAMPAI KE BINTANG hihi ni gara2 cik FIKA KARIM  promote kat blog die hehe moh tgk moga2 mimpi aku pun sampai ke bintang malahan tembus ke matahari ye dak?? hehe^^

misz sunsweetz: huhu voucher buku 1 malaysia da diambik mau beli apa ye??hihi novel la gamaknya hihi bub semester depan aku praktikal sudey!! hihi ^^
emmm smpai lan 3 je le guna huhu kena cepat g shoppping ni hehe^^

0 00000 sunsweetz comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...