Isnin, 30 Januari 2012

retis REMY ISHAk da ada blog......huhu

emmm hari ni kecoh sal  AJL 26
g tgk kt FB kat Twitter n lebih agi kat belog fuhhhh berderet2 nk citer lagu die mengena la..artis pujaan mereka menang la..ehm gosip retis ni kai baju tu la ni la haha
ehm dunia2 kah2x...
hehe pandai lak aku berkata2 kih2x...anyway hang semua nk tau x...retis 
REMY ISHAK

credit: google
ala yg muncul last minute dlm persembahan si ALYAH semalam masa AJL 26 tuuu
yg pelakon NUR Kaseh tuuuu
ehm yg digandingkan ngn TIZ tuuu

em ada belog tau !
x caya

le tgk sendiri

sila klik 

header blog dier kat bawah ni huhu


Misz Sunsweetz: ramai giler owg bersorak masa AJL semalam bile REMY kuar huhu^^





12 ulasan:

Arikal Razali berkata...

wahh . remy keluar semalam ? huu . seronok lah dpt tgk , kite dgr radio je . tk dpt tgk baju baju dorg . huhu

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@afrikal: la yeke..em yup remy kuar semalam...tp semua pihak media prima x tau yg tau gerak kerja alyah n rakan2 dekat jer..diowg surprisekan huhu

Hanie Dew berkata...

yee kee ni..aku takut nak bukak. ari tu penah kene ngan member bukak link kuar gambar momok. tak nak bukak la. hahaa

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@hanie: its okey x nk bukak..ehm tp real..Misz da follow da hehe

mysara berkata...

suke remy ishak gk..hehe

Allya Riff berkata...

tak dpat tengok AJL. sobss.

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@mysara: oo peminat la ni hehe^^
@allya: emm Ms dapat tgk.bub cuti sem..em nape x dpt tgk??

syira rahim berkata...

OMG serious ? Remy handsome ! Hehe

myra azraff berkata...

tiba2 ku rasakan blog inilah yg ter-typo nama remy ishal tu..lalu ku selitkan ke dalam entri blogku..haha..nak mengaku ke tak?
thehehe~

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@syira rahim: omg hihi serius...
@myra:em x depun hihi silap tuuu salah blog

~~zAnAfAhMi~~ berkata...

Patut la Alya dpt tepukkan paling gemuruh mlm tu...

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@~~ZanaFahmi~~: up aritu Alyah dapat temukan gemuruh giler masa REMY kuar hehe pastu gn persembahan yg cantik!!

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...