Pengikut

Selasa, 24 Januari 2012

minum petang k minum malam niii ?hihi

ok fine bila cuti ni mula la aku ternak lemak berkilo2x adesh!
hehehe
padahal memang da berkilo2 babat nya huhu^^
emmm aku pun dapat idea nk tambahkan agi dek kerana dah susut masa study week hahaha
(gelak golek2 bila baca statement ni..pdhal berat x pernah turun ..!)

ehmmmmm jom tgk aku wat minum petang tp last2 minum malam jadinya..hihi
jom review pic kuih apa n santapan apakah itu??

kui3x





emmm ce teka kuih apa ni??
hehe








emmm pastu kita goreng!
arghhh cepat teka kuih apa niiii?^^













emmm tu da hampir masak...yumyy2x^^








Finally^^



emmmmm dapnyer.....

nila dia santapan diraja my mum n my dad hehe










7 00000 sunsweetz comment:

miss inna berkata...

inna panggil kuih tu kuih dorayaki..hehe!

#nak sebiji..^^

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@inna: ooo kuih dorayaki hehe..nak sebijik kena turun kulai hehe

Encik Troll berkata...

waaahhhh..!! Kuih ini adalah my fav dekat kolej..!! nyumm2! :)

Burger Melayu kami gelar. :D

nurul berkata...

wahh nampak sgt sedapp..
nak cikit :)

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@encik troll:oo burger msia hihi yg ms wat ni burger thailand hehe^^
@nurul: yummy3 dap..habis licin dimakan ^^

Aesya Zealous berkata...

huu dr kecik sampai la ni xsuke makan burger msia ni..nape tah.. tp nmpak sedap

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@aesya: emm betul tp yg ni ms letak sambal kacang..lau letak sambal tumis ag terangkat hehe^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...