Ahad, 8 Januari 2012

Laksam as my breakfast...today !!

woooow...yummy3x...macam bese before g library aku akan menikmati breakfast aku kat arked meranti UTM (sapa dak2 utm mesti tau^^)
then aku da x nak makan nasi goreng so terus choose benda len lak nk makan..then namapak owg mkn laksam...yummy2x..


finally



LAKSAM as my choosen^^
sedap giler...
hihihihi

thumb's up to 

NORAINI CATERING CAFE


Misz sunsweetz: yuhoooo..semalam tido kul 8pm amik kaw dek kerana byk sgt input ELECTRONIC aku hadam...em arini smbung perjuangan..esok baru bukak R.A dek kerana da 4 ari aku tutup buku R.A^^

Tiada ulasan:

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...