Jumaat, 27 Januari 2012

Hadiah besday ^^

salam jumaat to all blogger & all muslim
alhamdullillah
arini umur aku 23 tahun 1 hari haha nk jugak state yg 1 hari tuu haha^^
emm actually semalam aku gatai2 tgn bukak aimsweb ( laman web UTM)
em so nk usha2 result dlm aty takutnya la nk tgk result REAL ANALYSIS aku huh!
emmm le katakan sepanjang sem 5 ni aku dikejar hantu real analysis..emmm n REAL ANALYSIS a.k.a R.A 
banyak ajar aku erti students IPTA haha punya la selama ni leka ish2x..so adek2 umur bwh 18 tahun jgn tiru aksi kakak ni study ea hehe
YA ALLAH kau maha pemurah aku heppy giler semalam tgk aku LULUS R.A
giler la..pulak tu melebihi target aku..aku target C atau D jer...last2 tgk lebih dari itu aku dapat..mana x melompat aku tgk result cmtu..haha dush2x kasi sedar diri siket umur da tua hehe
hahaha emmm lega sgt...
yg x boleh bla dlm sem 5 ni aku byk wat entry sal real analysis ni haha giler hantu subjek ni kah2x..
x caya??
le baca entry INI dan INI
em sebenarnya banyak lagi kowg2 le geledah bilik kebal aku tu haha byk entry lama2 sal subject ni dari aku frust smpai la aku menangis tertongeng ngn subjek ni haha 
tula aku selagi x terkena diri sendiri selagi tu x menyedar diri aish BAHAYA !
hahaha
KELAKAR pulak bile ingat waktu aku call ibu nangis2 sal subjek ni..yela giler kentang ko aku 
punya Test II le dpt 3/20 jer  aish..dala Test I 6.5/15....
tp final ni aku le grab B- fuyoooooo hehe

 EMM tgk tu REAL ANALYSIS tu ANALYSIS NYATA la hehe^^ 


puji diri sendiri lak kih3x..hahaha sapa lagi nk puji lau x diri sendiri ye dak??kih3x
emmm tula..ni semua aku pulun subjek ni hampir seminggu berterusan ..gila babas..ehm sampaikan le gelar study week jadi REAL ANALYISIS week..dasyat2x..
asalnya aku jd bengong subjek ni n fobia bub dari awal masuk kuliah aku tengok ramai giler senior yg kena repeat hehe so terus jadi x tentu hala sampai la da nk penghujung sem aku jd ting tong jap..alhamdullillah berkat kawan aku si 

JANAH NAIM

dia byk bantu aku n sabar melayan kerenah aku yg sedia x faham subjek ni..huhu
alhamdullillah ...baru aku tau kalo usaha lebih dptla lebih...ehm
ehmmmmmm pasni le la teruskan praktikal aku dgn senang aty bub x kena repeat apa2x yahoooo.....






Misz Sunsweetz: huhu...suker2x...R.A LULUS hihi excited giler ^^ ni baru dpt B- lau A aku x tau la jadi apa heeh.actually aku x sangka result sem 5 giler kentang...mgkin berkat study giler3 kat library..hehe n berkorban x lek umah masa study week haha^^




6 ulasan:

cik ayuni berkata...

congrat ye..usaha tngga kejayaan

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@cik ayuni: tq yunk ! yup usaha tangga kejayaan^^

yana zainal berkata...

wa.tahniah..usaha tangga kejayaan.. rsult aq pon aq x caye la dpt ok...apa2 pon.usaha tangga kejayaan..

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@yana zainal: emm betul tu ada usaha ada la kejayaan^^

Mr.Trollulz berkata...

Waa. Tahniah. :)

Jangan mudah putus asa kelak. Hari hari mendatang pasti lebih mencabar.

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@en troll: tq bro!

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...