Rabu, 4 Januari 2012

cak ^^ hyeeep !

tok2x..ada owg x hihi mana tau page ni berhantu sudah haha^^ (punya la aku x update entry) hihi
yola busy beb busy ngn study..sem ni la sem yg aku giler2 fokus huhu 
( selama ni lau final aku men2) hihi 
emmm jumaat ni 1st paper aku...em yahooo 

WELCOMING TO FINAL EXAM

haha..punyala kan hihi welcoming terus hihi
emmm em mgu ni berturut2 aku stay library...ehm nasib bek ada kwn bek cik janah yg memberi semngat kat den ni huhu..lau x ke laut la mood study gua haha
em...lupa nk story semlm aku li hp baru ala hp SAMSUNG je..nope touch screen not galaxy Y ok hehe but E apa ntah yg le calling n mcej j haha..ni gara2 hp lama da majuk ..huhu nga hujung sem2 ni la die meragam..bukan apa bateri die da gelembung aisey ~ pastu charger x le detect charging masalah jugak ni ^^ ..em terus ajak cik janah teman g UMALL semalam...emm k fine !! now entry susahla nk letak pic..tunggula aku ada siket ongkos nnt li hp kamera tp buat masa ni terpaksala rembat my mum nyer hp lau nk posing haha...
k la...doakan aku sukses ye kawan2x..nk g mandi jap ag 7.30pm nk g library ag...chaiyok~

2 ulasan:

hanaahmad berkata...

semoga selamat semuanya. aku doakan. :)

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@hanaahmad: thnkz dear..love u la...=)

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...