Pengikut

Ahad, 1 Januari 2012

Aku nak jugak hihi ^^

AKU NAK JUGAK ^^
hihi

why I'm choose this title for this new coming ERA wahaha ( speaking bagai la pulak hihi)
huhu....ehm actually aku nak buat 1st Entry  2012 huhu


ehm x terlewat agi kan aku nk wish HAPPY NEW YEAR 2012 hihi kan2x??
okey...fine 2012 da masuk  so apa AZAM nyer??huhu
mesti semua blogger sibuk listkan azam 2012 huhu
emm jap ag aku g jengah la..sonok tau baca azam owg ni hehe
ok kowg pun mesti nk tau gak kann aku nyer azam apa??hihihi
oik fine lets go......scroll down !!
























































 
 bagi siket show down wish hihi ^^
wait2x...nga nk fikir azam apa ea??
la ko baru nk fikir
hihi
(sengih jap^^)







ok2x...jom tgk sini











  1. Nak jadi waniata solehah (kenapa ko x cukup solehah ke selama ni??) huhu ! nope ok..actually aku suka tgk girl2 kat luar sana yg soft je dgn cahaya keimanan..em aku nk ubah siket2 perangai aku insyaallah..bub aku nk sgt pemilik tulang belakang aku juga beriman so aku kena ubah ..ehm doakn aku ye! huhu
  2. Em....aku x nak kuar g karoake ag..full stop! tp wayang nak?hihi
  3. pastu nak jimat2x...x mo boros2 hihi (lumrah perempuan suka shopping) huhu elak2x


ok cukup la 3..huhu banyak2 pun nanti x dapat buat..hopefully dapat dilaksanakan yipppie^^


emm ni aku lek kejap sebenanrnya lek umahhh..ala umah dgn UTM kan sekakang kera haha...dush2x..


aku sebenarnya

lek umah jap of coz teman ibu aku g kenduri kahwin kat kluang..hihi
nope aku yg khwin hihi

em so bile g kenduri walimatul urus tu jumpala segala bagai kwn2 ibu aku n my dad masa dlm perkhidmatan 13 RAMD dulu..huhu kira jejak kasih la...emmm amik kaw sumer terbeliak masa jumpa aku of coz aku dak nakal masa kecik2 dulu hihi yela anak askar hahahs^^
emm so x habis penat g kenduri pastu g lak kuar mlm hihi kul 8pm amik kunci kete start enjin pecut g

MYDIN 
hihi

ingat murahla sgt tp sama jer...emmm barang sekarang sumer mahal2 so of coz kena jimat2 hihi

yahoooo

ok seronok rileks kepala dgn theorem bila tgk muka ibu & ayah ^^


so esok lek continue my journey..chaiyok~







0 00000 sunsweetz comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...