Pengikut

Ahad, 29 Januari 2012

Air tangan ku hihi

emmm cuti2 ni gamaknya aku memang jdi chef yg berkaliber akan karier nya kah3x
gelak golek2x..ad hati nk jd chef padhal masak telur goreng pun le hangus kah2x

emm meh aku nk habaq sumer owg yg aku cuti ni kena masak2..yela aku kan anak yg bek hehe
sudah2 la puji diri sendri tuuu hihi
em aku tolong ibu aku actuaaly kesian lak aku tgk ibu aku buat keje byk2..so cuti sebulan ni le la aku tabur jasa siket yela da selalu sakitkan aty die so this time amik aty ok !
ehm apa yg aku masak ea?
emmmm
sedap x?
sedapla gak walaupun x sesedap Masterchef (My mum) hehe
ehm arini ni aku masak utk lunch jer...

1) Kacang panjang goreng cili padi emmmm dapnyer hihi^^


Next !!!


2) Asam pedas ikan selar kuning + terung...emmm yummy2x..ikan x nampak bub da tengelam haha^^




agak2 ada x owg nk offer aku keje jd cheff kat hotel ??
hihi

0 00000 sunsweetz comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...