Jumaat, 27 Januari 2012

26 JANUARY-Happy Birthday To Misz Sunsweetz



alhamdullillah pada ari ini aku diberi nikmat utk merasa kehidupan ini selama 
23 TAHUN
syukur pada yg esa...
emmm uppp aku da 23 tahun la...walawey!!
tua siottt hehe
tua2 still mantain haha agaknya lau owg dulu aku da ada anak 5 owg kot kah3x..
so umur da meningkat jadinya bila lagi kih2x...
wait2x...
sabaq2x !

perjuangan menuntut ilmu masih belum dipenghujungnya so soal tu aku tak mau sentuh melainkan da ada owg dtg umah nk pinang aku xkan la aku nk tolak da jodoh ye dak?kah3x..gatai no ea ko...kih3x


ok2x..hari ni genapla umur aku 23 tahun
dan besday aku 

26 JANUARY


emmm actually  xde la besday party segala bagai tp just my mum n my dad belanja makan...
so aku pilih aku nk makan DOMINO's hehe
emm pulak tu ayah aku kena keje shift pagi nak x nak aku la yg drive g pecut g li domino's n take away makan kat umah jer..lagi bagus haha gila babas besday girl haha

 emm ni la domino's restaurant hehe actually baru bukak kat kulai ^^







 muka2 ceria menungu pesanan sampai hehe^^my mum n my sis ( miss universe)







 jeng2 ni la antara menu yg diorder yg len x sempat snap coz da kena baham haha^^







em lau suruh miss universe habis kete ke mana dia ke mana hihi3x
ehm mesti ada tertanya2 napa x sambut ngn BF k Pakwe k?
meh aku jawab haha

ada aku kesah haha^^
nak wat cmne pakwe da ke laut kah3x..gelak golek2x..pakwe n bf aku adalah my lovely family la hihi
dush2 ni budak !!

ok2x..

sambung citer..ehm lau dulu2 acara potong kek mesti wajib tp sekrg da tua bangka better elakkan kah3x..agipun sekrg kek bukannya HALAL semuanya so kena berhati2 ok masa beli
emm pulak tu bukak FB tgk wow penuhnya owg wish hehe mulala rasa cm MAYA KARIN hehe

emm nk dekat 100 org wish besday hehe suker2x..hadiah yg bermakna..
selalunya sambut besday kat hostel now sambut besday kat umah yahoooo...suker2x

kalo x da kena prankkkkk !! habis hehe fuhh lega den ^^

so kali ni besday session clean n clear n calming hahahaha gelak golek2 agi ^^

suker2x...

emmm da 23 tahun emm rasanya da tiba masa untuk aku berubah ...
1,2,3
jeng2x
berubah!!

le lak cm tu...

ok dgn ini aku istiharkan umur 23 tahun ni aku nk jadi muslimah idaman malaya ok..dan menjadi kekasih ilahi insyaallah..i'll try !

ehm...hadiah best yg aku dpt adlah siburuk daripada MISS universe hehe
thankz dear^^
tahun depan kasi lagi hehe...

&

paling best aku dapat honeymoon ngn my mum n my dad sepanjang cuti ni hehe..
dukbawah ketiak ibu jer huhu yippies...

ehm...best2x....

ok2x...kawan2 blogger x nk kasi hadiah hehe^^

lau nk kasi le pm aku haha

-just joking-




misz sunsweetz: huhu emmm x lama lagi da nk jadi cikgu praktikalll ayooo x tau hehe^^



2 ulasan:

ain nardir berkata...

fulamak!! bestt tu! ceh honeymoon konon,, pasni 1sem ko duk bwk ketiak parent ko! haha..jeles jap

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@ain nardir: haha..haah la aku bru teringat beb 1 sem pasni duk bawah ketiak ibu aku hehe tq la tolong ingatkan aku kah3x...

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...