Pengikut

Sabtu, 28 Mei 2011

PERHATIAN !!

Salam semua
sudah bersawang la blog Ms
untuk pengetahuan semua follower Ms...BlOG mS cuma dapat di update hnya seminggu sekali iaitu ari ahad jer.
coz Ms sekarang da keje .huhu
keje part time...sekarang Ms keje kat 
Kilang HT PRESSWORK SDN BHD
Ms jadi QC INSPECTOR
tau x QC tu apa?

*************

QC tu QUALITY CONTROL huhu
penat giler sejak keje ni..ehm masuk
kul 8 am sampai 7.30 pm  huhu
ari sabtu ms wat OVERTIME....huhu
memang penat..ehm TP x pe dpt duit nk support untuk semester 5 nnt..huhu

 ***************

Kepada para blogger jgn takot2x singgah blog Ms ni tau..
blog Ms bukan berhantu hihi
masih ada empunya lagi..
sudi2x la jejakkan diri ea...emuaax3x untuk semua huhu






Sabtu, 21 Mei 2011

RESULT SEMESTER IV aku da Kuar la ^^

Syukur kepada ALLAH S.W.T 
coz hasil usaha aku semester ni sgt2 berbaloi
bayangkan aku dpt naikkan pointer aku sebanyak 0.63..fuh
sedangkan nk nek 1.00 pon susah nikan 0.63 hehe
aku rs betul la kata pepatah
"kalo x pecahkan ruyungnya manakan dapat sagunya"
so aku da berjaya pecahkan ruyungnya kah3x..(*gelak guling2x)
ehm nk tgk x result aku?
jap ea aku upload senarai tampal result aku
tunggu tau jap
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:


















cak ^^




















jeng2x














hehe napa aku higlight kan merah hehe yg tang tu RAHSIA ..bub subjek2x tu aku x dpt A...
hehe

tp still ok bub sem ni aku x kumpul lansung C haha...
belagak sudah..ish dijauhkan

ehm thankz to all readers n my follower yg sudi doakan kejayaan saya dan sy pun syg lec sy...^^

mood: takot lak nk masuk keje isnin nie huhu



Jumaat, 20 Mei 2011

ada apa dgn 23 Mei 2011...aku tunang ke??

23 MEI 2011
akan mengubah segala kehidupan aku..huhu
nak tau apa yg bakal terjadi hik3x
RAHSIA

agak2x...apa ea?


Ms Sunsweetz Bertunang ke?cm Elia & Kfcm


hehe



TUnggu entry seterusnya !!!






Khamis, 19 Mei 2011

Terima kasih DR ZALEHA ISMAIL

alhamdullillah
semalam aku on FB aku tengok 
si
KAWAN aku g announce senarai tampal bagi subjek AMALI MATH aku da kuar
hehe
aku mcm x nak check bub aritu check subjek pengukuran  aku frust siket jer
kih3x
anyway aku pun rasa nk tau gak terus g bukak AIMS WEB UTM
g tgk
jeng2x hasilnya
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
ce tengok aku dpt A+ dlm subjek amali math heppy bangat der
ehm napa ada hitam2x tu hehe
tu rahsia bukan teruk tp bagi aku kureng bagus hehe
nk tunjuk kat u all yg bagus2x jer kah3x..kejamnyer aku
anyway nga berdebar agi tunggu result seterusnya...
Thankz Dr.Zaleha Ismail bub dia Penasihat Akademik aku yg ajar subjek ni
x caye?
g tgk kat slip atas huhu

-mood : yummy perut lapar bile tgk ibu masak ikan pari bakar yummy-


Rabu, 18 Mei 2011

cuti sakan sunsweetz

lalalalala
wow happy ea kau hehe
ehm well exam da habis
semester IV pun da tamat
apa lagi otak pun kosong la x de bebanan haha
aku duk santai2x je kat umah...20 Mei ni baru nk gerak cri idea haha

ehm agak2x nk tau x idea baru aku 20 mei nnt ..??
tunggu ea kemunculan entry akan datang haha^.-

~Peace~


Selasa, 17 Mei 2011

rahsia ringankan jodoh

pagi2x td aku bangun aku bukak segmen "SEMANIS KURMA"
Kat TV9 
tp ni episode ulangan la ...
dek kerana yg aritu aku x tgk almklum la aku ni kat student Uni so ne la sempat tgk tv tgk lappy sempat la haha
ok tajuk dia 

"PERIGI CARI TIMBA"

MACAM masyuk je tajuk..huhu
ce bayangkan lau pempuan g ngorat lelaki haha
mesti kaum lelaki x dpt trima ..aku lagi la aku labelkan pempuan tu Gedikz giler haha
tp Ustazah NorBaiya ckp boleh asalkan jaga batas2x sebagai Perempuan Muslimah sejati...
yela da kalo ada kaum lelaki yg species pemalu lu kan memerlukan Girlz mulakan dulu haha
ehm tp kan lau kiter nk dptkan jodoh yg sekufu n sepadan kiter mesti ubah diri kita dulu
barulah le dpt apa yg diimpikan  dan usaha perlu dilakukan juga huhu
yela kiter kena fikir takut nnt da umur 60 Tahun x nikah2x n x mendirikan rumahtangga ish2x dijauhkan...



so arini  Aku nk share something yg mengguna untuk 
perempuan2x yg masih mencari jodoh n yang belum kahwin agi

jeng2x





Doa2x meringankan Jodoh




meh sini

g cari



Surah
  1. Yusuf- ayat 4
  2. Anbia-ayat 89
  3. Toha- ayat 39




Pastu kadang2x ada yang kena SIHIR daripada sekat jodoh.. so nk hilangkan Sihir tu n jauhkan meh 
baca surah nie

jeng2x






Surah
  1. Al-Baqarah-Ayat 102
  2. Al-Baqarah -Ayat 255
  3. Yunus- Ayat 81-82
  4. A'raf- Ayat 117-122














Isnin, 16 Mei 2011

S.i.n.g.l.e



Ahad, 15 Mei 2011

20 Amalan Murah rezeki


SERINGKALI kita mengeluh kerana digelumangi dengan kemiskinan namun Allah S.W.T itu Maha Kaya & Maha Adil justeru, amalan-amalan ini menjadi sebab Allah S.W.T. melimpahi hamba-Nya dengan keluasan rezeki dan rasa kaya dengan pemberian-Nya.
Berdasarkan konsep rezeki yang telah diperkatakan, Allah S.W.T. memberi jalan buat setiap hamba-Nya untuk memperolehi rezeki dalam pelbagai bentuk yang boleh menjadi punca kebaikan dunia dan akhirat.
Di antaranya:

01.Menyempatkan diri beribadah

Allah S.W.T. tidak sia-siakan pengabdian diri hamba-Nya, seperti firman-Nya dalam hadis qudsi:
"Wahai anak Adam, sempatkanlah untuk menyembah-Ku maka Aku akan membuat hatimu kaya dan menutup kefakiranmu. Jika tidak melakukannya maka Aku akan penuhi tanganmu dengan kesibukan dan Aku tidak menutup kefakiranmu." – [Riwayat Ahmad, Tirmizi, Ibnu Majah dan al-Hakim dari Abu Hurairah r.a.]

02.Memperbanyakkan istighfar

Istighfar adalah rintihan dan pengakuan dosa seorang hamba di depan Allah S.W.T., yang menjadi sebab Allah S.W.T. jatuh kasih dan kasihan pada hamba-Nya lalu Dia berkenan melapangkan jiwa dan kehidupan si hamba. Sabda Nabi S.A.W.:
"Barang siapa memperbanyak istighfar maka Allah S.W.T. akan menghapuskan segala kedukaannya, menyelesaikan segala masalahnya dan memberinya rezeki dari arah yang tidak disangka." – [Riwayat Ahmad, Abu Daud, an-Nasa'i, Ibnu Majah dan al-Hakim dari Abdullah bin Abbas r.a]

03.Tinggalkan perbuatan dosa

Istighfar tidak laku di sisi Allah S.W.T.jika masih buat dosa. Dosa bukan saja membuat hati resah malah menutup pintu rezeki. Sabda Nabi S.A.W.:
"... dan seorang lelaki akan diharamkan baginya rezeki kerana dosa yang dibuatnya." – [Riwayat at-Tirmizi]

04.Sentiasa ingat Allah S.W.T.

Banyak ingat Allah S.W.T. buatkan hati tenang dan kehidupan terasa lapang. Ini rezeki yang hanya Allah S.W.T.beri kepada orang beriman. Firman-Nya:
"(iaitu) orang-orang beriman dan hati mereka menjadi tenteram dengan mengingati Allah S.W.T.. Ingatlah, hanya dengan mengingati Allah S.W.T.hati menjadi tenteram." [Ar-Ra'd: 28]

05.Berbakti dan mendoakan ibu bapa

Dalam hadis riwayat Imam Ahmad, Rasulullah S.A.W. berpesan agar siapa yang ingin panjang umur dan ditambahi rezekinya, hendaklah berbakti kepada ibu bapanya dan menyambung tali kekeluargaan. Baginda S.A.W. juga bersabda:
"Siapa berbakti kepada ibu bapanya maka kebahagiaanlah buatnya dan Allah S.W.T.akan memanjangkan umurnya." – [Riwayat Abu Ya'ala, at-Tabrani, al-Asybahani dan al-Hakim]
Mendoakan ibu bapa juga menjadi sebab mengalirnya rezeki, berdasarkan sabda Nabi S.A.W.:
"Apabila hamba itu meninggalkan berdoa kepada kedua orang tuanya nescaya terputuslah rezeki (Allah S.W.T.) daripadanya." – [Riwayat al-Hakim dan ad-Dailami]

06.Berbuat baik dan menolong orang yang lemah

Berbuat baik kepada orang yang lemah ini termasuklah menggembirakan dan meraikan orang tua, orang sakit, anak yatim dan fakir miskin, juga isteri dan anak-anak yang masih kecil. Sabda Nabi S.A.W.:
"Tidaklah kamu diberi pertolongan dan diberi rezeki melainkan kerana orang-orang lemah di kalangan kamu." – [Riwayat Bukhari]

07.Tunaikan hajat orang lain

Menunaikan hajat orang menjadi sebab Allah S.W.T. lapangkan rezeki dalam bentuk tertunainya hajat sendiri, seperti sabda Nabi S.A.W.:
"Siapa yang menunaikan hajat saudaranya maka Allah S.W.T.akan menunaikan hajatnya" – [Riwayat Muslim]

08.Banyak berselawat

Ada hadis yang menganjurkan berselawat jika hajat atau cita-cita tidak tertunai kerana selawat itu dapat menghilangkan kesusahan, kesedihan, dan kesukaran serta meluaskan rezeki dan menyebabkan terlaksananya semua hajat. Wallahu a'lam.

09. Banyakkan berbuat kebajikan


Ibnu Abbas berkata:
"Sesungguhnya kebajikan itu memberi cahaya kepada hati, kemurahan rezeki, kekuatan jasad dan disayangi oleh makhluk yang lain. Manakala kejahatan pula boleh menggelapkan rupa, menggelapkan hati, melemahkan tubuh, sempit rezeki dan makhluk lain mengutuknya."

10.Berpagi-pagi

Menurut Rasulullah S.A.W., berpagi-pagi (memulakan aktiviti harian sebaik-baik selesai solat Subuh berjemaah) adalah amalan yang berkat.

11.Menjalinkan silaturrahim

Nabi S.A.W. bersabda:
"Barang siapa ingin dilapangkan rezekinya dan dilambatkan ajalnya maka hendaklah dia menghubungi sanak-saudaranya." – [Riwayat Bukhari]

12.Melazimi kekal berwuduk

Seorang Arab desa menemui Rasulullah S.A.W. dan meminta pedoman mengenai beberapa perkara termasuk mahu dimurahkan rezeki oleh Allah S.W.T.. Baginda S.A.W. bersabda:
"Sentiasalah berada dalam keadaan bersih (dari hadas) nescaya Allah S.W.T. akan memurahkan rezeki." – [Diriwayatkan daripada Sayidina Khalid al-Walid]

13.Bersedekah

Sedekah mengundang rahmat Allah S.W.T. dan menjadi sebab Allah S.W.T. buka pintu rezeki. Nabi S.A.W. bersabda kepada Zubair bin al-Awwam:
"Hai Zubair, ketahuilah bahawa kunci rezeki hamba itu ditentang Arasy, yang dikirim oleh Allah azza wajalla kepada setiap hamba sekadar nafkahnya. Maka siapa yang membanyakkan pemberian kepada orang lain, nescaya Allah S.W.T. membanyakkan baginya. Dan siapa yang menyedikitkan, nescaya Allah S.W.T. menyedikitkan baginya." – [Riwayat ad-Daruquthni dari Anas r.a.]

14.Melazimi solat malam (tahajjud)

Ada keterangan bahawa amalan solat tahajjud memudahkan memperoleh rezeki, menjadi sebab seseorang itu dipercayai dan dihormati orang dan doanya dimakbulkan Allah S.W.T..

15.Melazimi solat Dhuha

Amalan solat Dhuha yang dibuat waktu orang sedang sibuk dengan urusan dunia (aktiviti harian), juga mempunyai rahsia tersendiri. Firman Allah S.W.T.dalam hadis qudsi:
"Wahai anak Adam, jangan sekali-kali engkau malas mengerjakan empat rakaat pada waktu permulaan siang (solat Dhuha), nanti pasti akan Aku cukupkan keperluanmu pada petang harinya." – [Riwayat al-Hakim dan Thabrani]

16.Bersyukur kepada Allah S.W.T.

Syukur ertinya mengakui segala pemberian dan nikmat dari Allah S.W.T.. Lawannya adalah kufur nikmat. Allah S.W.T.berfirman:
"Demi sesungguhnya! Jika kamu bersyukur, nescaya Aku tambahi nikmat-Ku kepadamu, dan demi sesungguhnya jika kamu kufur, sesungguhnya azab-Ku amat keras." – [Ibrahim: 7]
Firman-Nya lagi:
"... dan Kami akan memberi balasan kepada orang-orang yang bersyukur." – [Ali Imran: 145]

17.Mengamalkan zikir dan bacaan ayat Quran tertentu

Zikir dari ayat-ayat al-Quran atau asma'ul husna selain menenangkan, menjenihkan dan melunakkan hati, ia mengandungi fadilat khusus untuk keluasan ilmu, terbukanya pintu hidayah, dimudahkan faham agama, diberi kemanisan iman dan dilapangkan rezeki.
Misalnya, dua ayat terakhir surah at-Taubah (ayat 128-129) jika dibaca secara konsisten tujuh kali setiap kali lepas solat, Insya-Allah dikatakan boleh menjadi sebab Allah S.W.T. melapangkan kehidupan dan memurahkan rezeki.
Selain itu, salah satu nama Allah S.W.T., yakni al-Fattah (Maha Membukakan) dikatakan dapat menjadi sebab dibukakan pintu rezeki jika diwiridkan selalu. Contohnya dibaca "Ya Allah ya Fattah" berulang-ulang, diiringi doa: "Ya Allah S.W.T., bukalah hati kami untuk mengenali-Mu, bukalah pintu rahmat dan keampunan-Mu, ya Fattah ya 'Alim."
Ada juga hadis menyebut, siapa amalkan baca surah al-Waqi'ah setiap malam, dia tidak akan ditimpa kepapaan. Wallahu a'lam.

18.Berdoa

Berdoa menjadikan seorang hamba dekat dengan Allah S.W.T., penuh bergantung dan mengharap pada rahmat dan pemberian dari-Nya. Dalam al-Quran, Allah S.W.T. menyuruh kita meminta kepada-Nya, nescaya Dia akan perkenankan.

19.Berikhtiar sehabisnya

Siapa yang berusaha, dia yang akan dapat. Ini sudah menjadi sunnatullah. Dalam satu hadis sahih dikatakan bahawa Allah S.W.T. memberikan dunia kepada orang yang dicintai-Nya dan yang tidak dicintai-Nya, tetapi agama hanya Allah S.W.T. beri kepada orang yang dicintai-Nya sahaja. – [Riwayat Ahmad, Ibnu Abi Syaibah dan al-Hakim]
Bagi orang beriman, tentulah dia perlu mencari sebab-sebab yang boleh membawa kepada murah rezeki dalam skop yang luas.
Misalnya, jika hendak tenang dibacanya Quran, jika hendak mendapat anak yang baik dididiknya sejak anak itu di dalam rahim lagi, jika hendak sihat dijaganya pemakanan dan makan makanan yang baik serta halal, jika hendak dapat jiran yang baik dia sendiri berusaha menjadi baik, jika hendak rezeki berkat dijauhinya yang haram, dan sebagainya.

20.Bertawakal

Dengan tawakal, seseorang itu akan direzekikan rasa kaya dengan Allah S.W.T. seperti firman-Nya:
"Barang siapa bertawakal kepada Allah S.W.T., nescaya Allah S.W.T. mencukupkan (keperluannya)." – [At-Talaq: 3]
Nabi S.A.W. bersabda:
"Seandainya kamu bertawakal kepada Allah S.W.T.dengan sebenar-benar tawakal, nescaya kamu diberi rezeki seperti burung diberi rezeki, ia pagi hari lapar dan petang hari telah kenyang." – [Riwayat Ahmad, at-Tirmizi, Ibnu Majah, Ibnu Hibban, al-Hakim dari Umar bin al-Khattab r.a.]
Kesemua yang disebut di atas adalah amalan-amalan yang membawa kepada takwa.
Dengan takwa, Allah S.W.T. akan memberi "... jalan keluar (dari segala perkara yang menyusahkan), dan memberinya rezeki dari jalan yang tidak terlintas di hatinya." – [At-Talaq: 2-3]
Pendek kata, bagi orang Islam.. untuk murah rezeki dalam ertikata yang sebenar, kuncinya adalah dengan melaksanakan amalan-amalan takwa.
Amalan-amalan ini akan menjadi sebab jatuhnya kasih sayang Allah S.W.T., lalu Allah S.W.T. pasti melimpahi hamba-Nya dengan keluasan rezeki dan rasa kaya dengan pemberian-Nya. Insya-Allah.


Sabtu, 14 Mei 2011

entry tertunggak-HADIAH FOLOWER HASWANI SAMILAN G.A

hye semua..fuh dek kerana problem blog kiter2 x pat bukak kan huhu
ehm tp alhamdullillah sekarang d ale edit n wat entry2x yg lepas..hehe
ehm ce bayangkan? tibe2x blog kiter hilang..waduh gawat sey !
meh sini aku nk g tau hadiah dri blogger haswani samilan da sampai la...huhu
aritu blog Ms luck dlm G.A dier
x cye meh tgk 
kat 

ok nk tengok hadiah die
jom !
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
tgk tu  MIKO lak yang excited nk gambor ngn hadiah aku hehe
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
jeng2x..ni la dia aku dapat shawl huhu
le la pakai hehe...shanteq kan?
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
hehe last but not least aku selubungkan si MIKO dgn shawl ni haha




nota kaki: MIKO a.k.a teddy bear aku punya nama haha



Rabu, 11 Mei 2011

MERDEKA !!

YAHOOOOOOOOOOOOO
AKU 
DA MERDEKA
TAMAT SUDAH 

TAHUN KE-2 PENGAJIANKU DI UTM
PASNI DA JADI DAK TAHUN 3
HUHU


lau da keje kosong g tau la..hehe nga fikir duit skrg ni haha..keje2x..^^
mood: nga tunggu family amik n angkut barang dlm kete=)


Selasa, 10 Mei 2011

Esok LAST paper aku !



Isnin, 9 Mei 2011

esok ada paper lor !

    Mood
PENGUKURAN & PENILAIAN DALAM PENDIDIKAN

10 MEI 2011
9AM-11AM


WISH ME GUD LUCK

STUDY TIME !





Ahad, 8 Mei 2011

Kemenangan ke-7 & ke-8

Yahooooooooo  menang..!!
Ms menang "contest Love Song"
yipppie!!
x percaya...
meh sini
tgk kat 

sukanya sukanya..huhu


ehm tu kemenangan Ms yg ke -8 
yg ke -7 apa dia??
jeng2x
:
:
:
:
:
:
Ms terpilih memiliki key chain dri pEe Dee
oleh blogger
setelah beliau membuat random kali kedua yippiiii !



-alhamdullillah-

mood: Tunggu ketibaan hadiah2x Ms hehe=)


My BFF-MDM ZAINON BT ABDULLAH

today My entry special for My Bff

HAPPY MOTHER DAY
i Love u
so much 
U are my heart u are my body u are all myself
without u
I'm Lost everything

to My mum

thankz for evrything
emuahhhhh3x...
sayang ibu sangat2x..
nnt isnin ni akak cium pipi ibu ea
akak x da hadiah yg mahal 
selain ciuman akk khas buat dirimu






Sabtu, 7 Mei 2011

SEGMEN: Saya sayang blog saya

huhu nga duk berBW jumpa lak aku ngn segmen ni..
aku pun ingin menjoinkan diri haha..
padahal buku Pengukuran n Penilaian dalam pendidikan x habis baca agi hehe
ini da mengambarkan aku syg bangat kat blog aku hahahaha

cm ne nak join
jom klik

ehm tp tarikh last join smpai malam ni jer hehe
11.59pm huhu 7 mei 2011
sowwy la..tp sapa yg masih nga Bw   n TERASA mau update new entry pastu x de idea pe lagi meh join segmen ni ala masih sempat agi ada 1 jam agi hehe
o.k
jom tuan punya segmen mintak aku setlekan task nye...huhu lets go !

**********
  a) apa pentingnya blog dalam kehidupan korang..?
-ehm apa pentingnya ea blog aku ni dlm hidup aku haha..mcm x penting je hahaha
o.k2x serius..ehm actually sejak aku jadi blogger pada jun 2010 aku punya life da berubah gilerrrr!
huhu..setiap ari mesty nk update entry mesti nk buka blog mesti nk wat sesi BW kat blog follower2x aku
lau dulu dgn hanya 10 follower kini da hmpir mencecah 350 follower...tq la to u allz..emuaah2x for u all=)
ehm mula2x x pandai sgt nk ikut Nuffnang ni bile da ari2x men blog jer..x salah kan cari extra money lagipun aku x keje agi wey ~
meh tgk sapanya insan yg membawa aku ke duni blog ni
 
klik

tenkayu to Ms Qilah


next question

:
:
:
b)apa istimewanya blog korang tu..? cer cite sikit..promote2...huhu
 
ehm Ms Sunsweetz's blog ni x istimewa lansung haha ehm x la sebenarnya blog aku ni edisi mix la..kadang2x aku citer pasal life aku kadang2x sal aku lepaskan geram kat seseorang kadang2x sal maklumat terbaru kadang2x gosip artis yg aku minat je...kiranya mcam AIs BATU CMPUR la huhu
ehm bub Blog aku ni umah kedua tempat aku lepak bile free..so suka aty aku je nk tulis apa2..haha sian mereka yg duk baca entry aku..tp aku syg la kat follower aku yg duk kadang2x komen entry aku walaupun aku x penah dapat 10 komen sekaligus hahaha.....
 
next

:
:
:
:
:
  c) kenapa korang sayang blog korang..
-aku x sayang la..hehe ehm mesti la sayang bub semua secret aku ada kat sini ...haha..penyimpan mohor2x besau tu..lau hilang la blog ni memang x makan aku memang mandi x basah tido x lena acehh2x...hik3x
ehm memang nyawa aku la...
ehm segala tempat aku curahkan maslah tempat aku dapat habuan tempat aku cuci mata kih2x
segalanya untuk mu  
 
Ms Sunsweetz blogg forever n ever.....~

-Tamat-




10 MEI & 11 MEI

2 PAPER MORE 

huhu

PENGUKURAN & PENILAIAN DLM PENDIDIKAN
DAN 
TEKNOLOGI PENDIDIKAN....

PASTU merdeka !!

YAHOOOO!


ALKISAH DI SUATU PETANG....=a

ayoyo...arini da sabtu hehe esok ahad..next isnin n next my 5th paper..n then 6th paper huhu then MERDEKA maaa...kui3x
ehm pejam celik pejam celik habis sudah tahun ke -2 ku di UTM ni...wow..da nk jadi senior la hehe
oi apa kaitan ngn tajuk tu hehe..wait2x sabarla ni aku nyer blog suka aty aku la kan hehe..ehm aku cume nk inform kat follower ak n my silent reader mana tau diowg nga sibuk nk tau citer aku hehe...

***********************
apa itu DOMO??
MEH SINI aKU nAK bERtukar jadi domo
jeng2x

:
:
:
:
:
:
:
:

*Bertukar menjadi DOMO-KUN hehe

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
*Yahoooo.....11/5 ni aku merdeka hehe...mau pulang bercuty2x

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
*bahawasanya aku akan menamatkan tahun ke-2 pengajian aku 11/5 nie yiippppie

:
:
:
:
:
:
:
:


*k la aku nk g lunch huhu lapor sudah......
*****************

ce tgk betapa addictednya aku ngn domo haha..ehm apa lagi besday aku nnt kowg kena kasi aku patung domo ea..aku suka tau hehe (*bole pulak cm ni)
ehm rasa cm nk g cri satu la koleksi si DOMO-KUN ni huhu....

NOTA KAKI: KDT tu MR GOOGLE IMAGE=)





Jumaat, 6 Mei 2011

sunyi siottt

uish..blok aku sunyi la..
semua owg da habis paper..
tp aku masih ada 
2 paper agi minggu depan.
.nak balik!!


Rabu, 4 Mei 2011

Blogger Bro Geekzster's World memang terbaik laaaa !

Hyep semua..ce tgk apa yg beza kat blog Ms...huhu
cak !
Ms Sunsweetz's blogg berwajah baru la...kih2x
anyway thankz to bro Geekzster's World yg sudi watkan Ms nyer Header kelihatan lagi cun dri yg sbelum ni..
wow.lagi heeppy la Ms nk study mlm ni hehe ( padahal paper 6 mei ni agak killer) kui3x
ehm so apa lagi kepada Blogger2 di sana yg mahukan header percuma a.k.a FREE cm Ms nyer ni
gi terjah blog


jom tengok header lama





SEKARANG PUNYER

BERTUKAR !!!

JENG3X

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:


WOW
SHANTEQ TAK??
HEHE

EHM SO APA LAGI G TERJAH BLOG 
SI DIA Tu.....
Ms ucapkan 

THANKZ YOU
Bro....=)






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...