Pengikut

Isnin, 28 Februari 2011

::BUsy::

 
  • MALAM NI 9PM-mEeting PMP
  • esok 1/3/2011-TEST KAEDAH MENGAJAR (8PM-9PM)..KOT
  • 1/3/2011-set Induksi Presentation-uwaaaa!!! 
( x prepare apa pun) 
  • 1/3/2011-TEST OPERATIONAL RESEARCH
(11 AM-1 PM)


Ahad, 27 Februari 2011

:::TIDAK TERKATA:::





Jumaat, 25 Februari 2011

Biler Ms bereksperimen ...........maka......

EHM arini kelas Ms padat giler..dr kul 9am-4pm
ehm ngn Lab agi
Semester ni Ms kena attend 3 Lab iaitu
  • Lab Elektrik
  • Lab Wave
  • Lab Termodynamic
 
uish so arini Ms kena lab Wave a.k.a Gelombang /OPtik huhu
ehm Hbs bergelap Ms wat experiment ialah duk men ngn image dan Cahaya jer
Jom review apa Ms wat ngn Ms janah huhu
:
:
:
:
:
:
:
:
*ehm tu die Ms dalam kegelapan haha sempat agi snap hehe sowy ja haha
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

*ehm ni dier apparatus a.k.a alat2x eksperimen Ms n kawan Ms...setiap eksperiment mesti wat 2 owg......
( Le jadi Isaac Newton x Ms hahaaa???? )


:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
* ni dia Ja kwn Ms nga mngukur panjang image yang terhasil di skrin putih huhu..nga khusyuk tu hehe=) sowy ja gmbo curik haha~


*************
sebenarnya Ms x de mood mlm ni..nk wat keje pun malas nsb bek da bincng ngn janah pasal
assignment pengukuran td..lega siket..cuma nga teruskan pencarian 10 jurnal unutuk dibaca ~
ehm....
Ms sedih la apabila yg diarapkan x jadi...ehm entahlah...
semua x fhm Ms n mgkin Ms x fhm Unyer kot...
anyway Ms nak kuar hujung mggu ni ngn Unyer tp ada kesilapan teknikal
so terpaksa cancel a.k.a BATAL 
ehm entahlah...so moral of the value today 
 
 
 
JANGAN SELALU MENGHARAP !
KELAK HATI BINASA
 
 
~huhu~


Khamis, 24 Februari 2011

"Blog Colorful"

Dlam sibuk Ms sibuk baca entry
 blogger yg Ms follow n Yang Jd Follower Ms ..tibe2x Ms ternampak
BLOG PILIHAN MALAYSIA wat segmen baru...tnpa membuang masa Ms nak JOIN jugak!!!!!!
:
:
:
:
:
:
:
NAK JOIN??
JOM
KLIK 
 :
:
:
:
:
:
:
:
:
:
Ms pilih warna 'colourful' SEBAB
Ms x tau warna blog Ms warna apa hehe
mcm2x colour ada
ehm nak kata HIJAU
x jugak
Nak kata BIRU
x jugak...huhu
jadi Ms membuat keputusan mengistiharkan blog Ms warna-warni a.k.a COLOURFUL
haha


Ms nak tagged

TARIKH TUTUP
26 FEB 2011



CHOCLATE & BOOK FAIR di UTM JHR...yummmmy!!

Actually pagi td Ms punye kelas english batal..uish dengan semngat yg kental
Ms bgun awal semata2x nk g kelas pagi haha
ehm tu  la kelas seterusnya adlah kul 11am ..padahal masa tu baru kul 8.30am
kalau kamu semua jadi Ms wat apa ea?
mesti kamu semua study kan hehe...lau Ms x le study kt fakulti msti cr bilik sendiri untuk study bru
Best..huhu
yelah Ms kan duk bilik single haha PRIVACY giler~
ehm so Ms ,nana,syida,pia,beeha n aina merancang untuk pergi tgk kat DSI a.k.a DEWAN SULTAN ISKANDAR UTM JHR ada apa sempena choc n book fair..huhu
Ms pun g la beramai2x...
:
:
:
:
:
:
nak tau apa ada kat sana??
mcm2 jenis choc dijual tp choc buatan M'sia la...
pastu ada buku2x byk giler..
HARGA SEMUA BERPATUTAN fuhlamak~
lagi best siap ada twaran menghapuskan denda
dimana kalau student UTM ada wat kesalahan ngn UNIT KESELAMATAN & UTM so denda akan dapat dihapuskan ..fuyyyoooo!
denda LIBRARY pun sama..lau selama ni pulang buku lambat kena byran n byran anda terkumpul sampai beribu2 ringgit..so pada program ni hutang itu akan LANGSAI ..fuyyyo~
23-25 FEBRUARI 2011
sapa2 yg ada kat sekitar UTM JHR jom pergi...haha
CUPCAKE pun ada..hehe
(*Feveret Ms tu)
ehm jom tgk apa Ms beli haha


*NIE DIE BLUEBERRY CHEESE TART pia yg belanja RM6 je ada 12 biji  dapnyer..nk lagi hehe..

:
:
:
:
:
:
:
:
*nie dier koleksi choclate yg telah dibeli oleh Ms hehe
:
:
:
:
JOM review satu2x pic choc yg Ms beli haha

*ni choc marshamallow huhu =)-RM1.50 je

:
:
:
:
:
*YG nie RM 1 je...huhu
:
:
:
:
:
*ni choc perisa mint fuh berangin hehe..ehm harga nye RM2 je...

:
:
:
:
:
:
:
:
*ni lak favor emping jagung ehm lum mkn agi pun x tau rasa dap k x...RM2 juga huhu




nota kaki: ehm mau bace lab manual huhu..esok ada lab haha..nnt kena balun sma
lec haha bru tau..





Rabu, 23 Februari 2011

entry terlepas haha

salam readers !
dek kerana Ms kepenatan
jdnyer entry semalam Ms fwdkan pada mlm nie huhu
(bolehkan??)
boleh2x hehe (*Ms yg jawab lak)
ehm anyway Ms nk story semalam Ms g dinner special hehe
dinner bersama
blogger



ehm lau nk kenal sapa dier g terjah blog die tu klik jer link kat atas tu huhu
huhu
dinner ni bukan malam tp petang haha dalam kul 4pm hehe
anyway Ms dapat pelawaan dari blogger tu untuk g makan2x ala2 hotel tu
ehm dak pendidikan KEMAHIRAN HIDUP UTM JHR yang handle program ni
u allz hanya byar RM 5 je akan dapat mcm2x makan siap ada servis WAITER/WAITRESS agi tu haha
~Mantoooop ~


*ni die kad menu sungguh kreatif kan ?






blogger tu ckp ngn Ms nk pilih set apa
siap le plh set agi tu
terdapat 3 SET iaitu SET A,SET B n SET C....huhu


*ni la jus special tu ..oren tau hehe tp hbis disedut oleh Ms..kui3  

Jadinyer Ms mintak SET yang ada nasi+ayam masak taucu,puding buah-buahan ngn jus oren ..
ada gak set yg mengandungi chicken chop n ada gak set yang ada makaroni n vanilla milk fuh sedapppp giler
(Sorry Ms x ingat makanan ikot set hehe cume ingat Ms punya je itupun lupa set apa haha)
CREDITS to Cikgu2x KEMAHIRAN HIDUP UTM JHR huhuhu
dengar citer lak mggu depan TEMA ibu mengandung..hik3x
prgram ni sentiasa diadakan tiap ari selasa kul 4pm-4.30pm ikot TEMA 

setuju x lau Ms g lagi ??
Sape setuju cepat bagi RESPON hik3...



Selasa, 22 Februari 2011

:::::::Ms & Cadbury::::::

Yipppie mau cadbury la rasanya arini...ehm sapa nak belanja Ms Cadbury
Cadbury BLACK FOREST okey!!
x nak favor len2x hehe
(demand lak Ms nie hehe)
:
:
:
bestnyer la lau  dpt cadbury & bunga ros..ooo sweetnyer =)
mesti  Ms x tido mlm bile dpt gift like that...Oh No !
sapa nak kasi angkat tgn ??
hahaha
:
:
:
:
jom kite view apa yang Ms wat bile kat bilik haha
(*sejak da ada device bluetooth ni sokmo snap pic haha)
:
:
:
:



(*ni dier CADBURY yg Ms katakan....YUMMY!)

:
:
:
:
:
:
:
:


(* argh..tu die lab report Ms yang agak memeningkan kepala..sape2x dak coz Ms yg masuk LAB ELEKTRIK gerenti pusing2x kepala kuar LAB haha...)
:
:
:
:
:

:
:
:



(* sambil wat report sambil mam cadbury ...fuh stress all out ..beb!!)

:
:
:
:
:
:
:
:



(*nak pilih calculator ke cadbury ??haha)
:
:
:
:
:
:
:
:
:
(*Last sekali mestila & wajib buka & update my blog haha..)

MS SUNSWEETZ FOREVER & EVER..






Isnin, 21 Februari 2011

::: BILA mau Senang :::

ishhh....
byk giler assignment sampai x tahu nk wat yang mana
ehm
bak kata pepatah
"berakit-rakit ke hulu,berenang-renang ke tepian,bersakit-sakit dahulu ,bersenang-senang kemudian"
bile mau senang nie!
uish!!!

********



*Ms masa kelas Techno...so bored ~





*siap snap pic agi masa lec ajar hik3x...



*EN.HJ JOHARI nga bagi lec hehe..sowy amik gmbo curi haha...


SO, THE moral value of today ceh2x....fokus masa lec ajar...haha
dont2x snap the pic hahahaha
ok
Ms mau siapkan LAB REPORT E5 byk graph mau lukis Lor~shhhh!
help me!!!

~BILA MAU SENANG~



Ahad, 20 Februari 2011

Jom join FaceBlog......

tengah asyik Ms berblogwalking
tibe2x terpandang akan logo sepunya ngn FB tp FB warna biru
tp yg nie warna PINK
gapo die???
hehe
jeng2x

FACEBLOG 
jom pakat ramai2x join FACEBLOG
NAK tau cmner nak join

klik




Now in UTM

*jln raya tepi bus stop SRI PUTERI SKUDAI
*MCM NK lek jauh je padahal KULAI-JB
EHM pejam celik pejam celik 
da ari ahad
esok lak Isnin
pantas giler masa berlalu
x habis lagi rasa nk cuti hujung mggu da kena sambung kuliah isnin nie






fuhhh.....(mengeluh jap haha)


*****
anyway Ms da berjaya membeli DEVICE BLUETOOTH 
boleh la lepas ni on bluetooth je hehe
maknanya bolehla Ms masukkan gambo byk2x n update entry Ms ngn pic yang REAL !
HUHUhuhuHIHI

*****
td Ms lek UTM nek bas je
ayah Ms x dpt anta bub kete ayh Ms tayarnya ada problem 
risaulak nk biakan
ayah bawa
so dgn rela aty ckp kat ayah n ibu
Ms nk lek nek bas..
zoOooMMMmmm
hehe

*sempat snap agi tu dalam bas haha  

then Ms rancang nk turun SRI PUTERI skudai
pastu amik bas TMN U
g JAYA JUSCO TMN U
huhu
apalagi shopping la
hehe
x de la shopping nga kering ni
Ms just beli MAGGI RUSKI , SNEKKU ngn TEPUNG CUCUR je
pastu sebagai hadiah Ms belikan diri Ms KFC & TWIST POTATO.....

Yummmy

*ni die Ms beli SNACK PLATE HOT & SPICY





*NI lak twist potato yg Ms habaq Td....perisa BUTTER CHEESE




EHM tibe2x rasa rindu kat ibu n ayah n adik2x
uwaaa!!!
nak balek...
ehm
sedih lak

k mlm ni Ms mau pulun Siapkan ASSIGNMENT yang melambak ADUISH !!
SAPA NAK TOLONG ??
ANGKAT TGN CEPAT hihihi








Sabtu, 19 Februari 2011

HADIAH PARA PEMENANG selamat dipos tadi huhu

byk bebeno entry Ms nk tulis
ialah sejak dua menjak ni
Ms Busy giler
ehm assignment x yah citer la ..
lepas satu satu mesti x putus2x ,,,emmm
ish x bek mengeluh kan??

 *for my winner!
:
:
:
anyway MS nak wat ANNOUNCEMENT
kepada para blogger yang telah menang
hadiah kamu2x telah selamat dipos
:
:
:
:

 
:
:
:
:
:
:
*nie die hadiah yg siap dibungkus..hope para pemenang suker! hehe

dan diharapkan selamat tibe dirumah kamu2x semua hehe
hopefully tiada sebarang kecelakaan 
Ms harap kamu2x sambut hadiah2 tu ngn RED CARPET ea hehe



THANKZ TO MAMA RAYYAN...yippie!!

Entry ni dituju khas buat

Nak tau kenapa??
hehe
arini heppy giler masa td sampai je umah
tgk ada hadiah wat MS huhu
heppy tahap gaban dibuatnya
ibu ckp tu ada adiah besau
jeng2x..
nak tgk ??
jap ea
scrooll bwh lagi hehe
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:



*ni die hadiah dari mama rayyan
:
:
:
:
:
:
NAK TAU APA ISI DLMNYER HEHE
comel sgt2x..isi dlmnyer ms suker bebeno
jeng2x
:
:
:
:
:
:
:
:

*argh..tu die set jug & 2 gelas...hehe siap gambo POOH lagi
hepy2x...
nak tau napa mama rayyan kasi ms hadiah ni
hehe
nila hadiah BESDAY ms yang ke 22
pada 26 JANUARY yang lepas
~MASYUKK!!!~
:
:
:
:
SO JOM TERJAH BLOG 

LOVE U SIS=)


tqvm




Rabu, 16 Februari 2011

AMARAN UNTUK SEMUA BLOGGER & READERS !!


" AMARAN DARI PIHAK POLIS - BERHATI2 PADA KERTAS YANG MELEKAT PADA CERMIN BELAKANG KENDERAAN ANDA

-- CARA TERBARU UNTUK MENCURI KERETA ( INI BUKAN GURAUAN ) Sedarlah semua! Tolong sebar2kan... ... . Kita berjalan menghampiri tempat parking, membuka kerata dan masuk kedalamnya. Kita start engine kereta dan bersedia untuk berundur.

Bila kita melihat cermin belakang untuk melihat kawasan belakang, kita dapati ada kertas yg melekat ditengah2 cermin belakang menghalang pandangan kita.. Jadi kita parking balik kereta, buka pintu dan keluar untuk menanggalkan kertas (atau apa jua benda) yang menghalang penglihatan kita tadi.

Bila anda sampai dibahagian belakang kereta, pada masa itulah pencuri itu akan keluar dari tempat sembunyinya, masuk kedalam kereta dan memecut pergi.Dia mungkin akan merempuh anda dengan laju semasa mereka melarikan kereta anda.

Perasan tak kaum hawa? Saya pasti beg duit kita masih didalam kereta. Jadi sekarang pencuri memperolehi kereta kita, alamat rumah kita, duit kita, dan kunci2 kita. Rumah kita dan kesemua identity kita telah diperolehi!


BERHATI-HATI DENGAN CARA BARU YANG DIGUNAKAN

Jika kita melihat ada kertas melekat pada cermin belakang kita, teruskan memandu. Tanggalkan kertas itu kemudian. Dan bersyukur kerana anda membaca email ini.

Saya harap anda akan hantar email ini kepada kawan2 dan keluarga, terutama wanita. Kesemua maklumat peribadi dan pengenalan diri yang berada di beg tangan anda sudah tentu tidak mahu jatuh ketangan orang lain.

Zaman la mcm2 boleh jadi.Kena banyak beringat


Selasa, 15 Februari 2011

Panggilan PESERTA NO 2

huhu penat giler la U ollz arini huhu
anyway Ms kua arini cari hadiah untuk para pemenang Ms HEHE
Hadiah semua da dapat ALHAMDULLILLAH
tp detail pemenang no 2 
masih belum diketahui huhu
(*walaupun Ms da tolong bagi peringatan kat mereka)
hihi..
diharap mereka alert sebelum ari jumaat nie bub Ms nak pos Jumaat nie
hopefully mereka menuntut hadiahnya jika tidak Ms ingat nk wat 2 cabutan baru jeng2x...mesti peserta 1st G.A Ms suker huhu yahoooo!!

nota kaki: PENAT & STRESS kerja melambak...



~CERITA RIL & RUL SIRI 1~

NAMA WATAK : RIL-Watak sampingan
                               RUL-Watak Utama
                                Lis-Watak Sampingan


TEMPAT: Malaysia
KISAH: PERCINTAAN,KEKELUARGAAN & KEHIDUPAN


***********************

               Di suatu negeri terdapat seorang gadis yang amat comel dan cntik rupa parasnya.Namun gadis tersebut amatlah sunyi dengan kehidupannya.Ketika gadis itu memerlukan bantuan tiada siapa memahami akan kesukaran yang dimiliki oleh gadis ini.Gadis tersebut adalah RUL iaitu nama yang diberikan oleh kedua orang ibu bapanya.Rul adalah seorang yang memahami,sempoi,senang diajak,anak sulung daripada 3 orang ,setiakawan,sangat baik,easy going,sensitif dan kadangkala sentiasa mengambil hati orang lain berbanding dirinya sendiri.Rul merupakan anak gadis yg sentiasa menurut perintah kedua ibubapanya walaupun kadangkala memberontak,seperti manusia biasa ,Rul tidak pernah terlepas membuat kesilapan.
               Namun setiap kesilapan Rul dijadikan pengalaman manis mahupun pahit.Rul sentiasa mengembirakan rakan2x sekelilingnya.Rul merupakan pelajar yang pintar sehinggakan berjaya memperolehi 5A dalam UPSRnya.Rul telah ditawarkan sebuah sekolah yang amat bagus dan diiktiraf oleh kerajaan.Oleh kerana kehidupan Rul sekeluarga adalah kehidupan yang sederhana ketika itu,Rul hanya dihantar oleh bapanya dengan menaiki moto sahaja tanpa ditemani oleh Ibu dan adik2nya.Namun Rul tetap kuatkan semangat walaupun itulah kali pertama Rul berpisah dengan adik2x dan ibu tercinta,Namun demi pelajaran Rul perlu teruskan.
                Ketika,Rul dalam perjalanan ke Sekolah Berasrama penuh tersebut ,Hujan turun dengan lebatnya namun apakan daya Rul dan Ayahnya hanya meneruskan perjalanan sehinggala sampai disuatu pondok kecil tempat teduhan para petani nenas iaitu ketika itu laluan ke Ladang Nenas digunakan oleh ayahanda Rul sebagai jalan ringkas ke sana.Setelah beberapa jam Rul dan ayahnya kembali menyambungkan perjalanan,ketika sampai disekolah barunya,Semangat Rul semakin membara untuk belaja demi keluarga tercinta,Ketika itu jua Rul menitiskan air mata apabila terpandang akan beberapa buah kereta mewah disepanjang tempat letak kereta dan juga ibu-ibu yang sibuk menolong anak2nya mengemas dan mengangkat barang,Ketika ini Rul teringatkan ibundanya dirumah saat itu air mata mula bertakung...tanpa disedari menitis jua airmatanya dek teringatkan ibundanya.Setelah sesi pendaftaran tamat dan selesai,Ayahanda Rul telah menolong Rul mengangkat baldi dan beg yang berat ke hostel dimana ketika ini ibu bapa dibenarkan masuk untuk sesi mengemas kini bilik anak2x.
           Ketika ini Rul diberikan 1 bilik 4 orang iaitu setiap rakan-rakan barunya adalah dari johor tetapi berbeza daerah.Ketika ini juga berlinanngan air mata Rul bila terpandang setiap ahli biliknya mempunyai ibu yang sibuk mengemaskan cadar2x menyarungkan bantal mereka siap mengemaskna locker baru untuk anak2 mereka,Namun apakan daya Gadis bernama Rul hanya melakukan seorang diri tanpa bantuan sesiapa pun dek kerana sudah biasa dengan sikap ayahanda yang sering membiarkan diri Rul berdikari dia telah berjaya mengemaskanya sendiri tanpa bantuan sesiapa pun.Teramat2 la bagus si rul ni apabila sejak tadika lagi Rul telah dididik berdikari dimana dia pernah ditinggalkan terus dari sekolah tadikanya dek ayahnya melakukan tugas yang amat penting.Ayah rul pernah berpesan,Ayah ingin didik anak2x ayah berdikari agar suatu masa kamu boleh melakukannya tanpa mengharapkan orang lain.
              Rul patuh dengan arahan ayahnya.Rul sudah lali dengan didikan ayahnya dan tidak pernah kesal dengan tindakan ayahnya.Walhal Rul teramatlah sayang dan cinta terhadap ayahnya.Sesi persekolahan sudah bermula.Seminggu minggu haluan siswa di adakan.Para pelajar mula dapat menyesuaikan diri dan Rul telah dapa berkwan dengan ahli biliknya dengan rapat namun tidak kekal kerana sepanjang persekolahan Rul sentiasa dihalangi dengan pelbagai maslah pershabatan dimana Rul cuba ingin mendapatkan kawan yang jujur yang baik namun oleh sebab Rul juga seorang yang sensitif menyebabkan Rul mudah terasa.Namun Rul masih dapat menyesuaikan diri walaupun dengan senior.Sehinggala PMR Rul telah mencapai result yang baik dimana Rul telah memperolehi 6A 2B dan Rul masih dpt menyambungkan pelajarannya disekolah tersebut kerana sek itu amat mementingkan pencapaian pelajarnya.Masih dpt Rul meneruskan persekolahannya di situ .Rul semakin matang namun Rul juga pernah dipinggirkan oleh rakan2xnya tidak ketinggalan juga oleh rakan2x sebiliknya.Entahla manusia jenis apa la yang menyebabkan Rul dipinggirkan dan dipulaukan ketika itu.Namun Rul tabahkan hati jua .Alhamdullillah masih ada yang menyanyangi rul walaupun tidak rapat namun masih tetap dpt bersama ,makan bersma,belaja bersama sehinggakan di waktu percubaan SPM, lis berjaya mendapat result yang amat baik dan telah dapat menyambungkan pengajiannya di luar negara dlam bidang perubatan.Tinggal Rul disini dengan berbekalkan result SPM 4A2B3C iaitu result yang tidak diketahui dapat meneruskan pelajarannya @ tidak.Rul tetap tabah dan redha dengan setiap ketentuannya.TING3X....tibe2x Rul terdengar bunyi .................BERSAMBUNG


Isnin, 14 Februari 2011

SALAM MAULUD UNTUK SEMUA BLOGGER MUSLIM & MUSLIMAT=)












Jumaat, 11 Februari 2011

lawak di amali math haha

hye readers!
entry kali ni Ms nk story bagai kisah life Ms arini haha
terbahak2x Ms mengingatkan kejadian arini hahaha
semalam Ms x dpt tido setelah tido petang sehinggakan kul9 pm
justeru itu Ms telah mengambil langkah untuk stay up menyiapkan assignment yg melambak2x tu
huhu
setelah penat menyiapkan assignment yg pelbagai tu Ms pun ambil langkah untuk menggoreng kentang
ala2x kentang goreng MC D hehe
dek kelparan yg teramat sgt
selepas siap Ms pun mendapat pangilan dr Incik unyer
huhu
berbunga2x la aty nie bile incik unyer call hehe
hehe
selepas incik unyer call tibe2x je dpt semangat nk tido huhu
selepas nyenyak tido Ms telah terlajak
tido sehinggakan kul 7.41a.m
huhu
padahal arini Ms ada kelas kul8.15 am 
apalagi gunaka kuasa  bulan la Ms hehe
mandi tetap mandi wey!
bese la berlengah2x jugak hehe

jalan punyer jalan jumpa la si AZIE & si Yan
kawan Ms ,apalagi duk saing ngan diowang la g kelas
huhu
ingatkan kami yang lambat
rupa2nya
hehe
ehm ada kisah disebalik kelewatan AMALI MATH haha
ada la kawan Ms ni 3 owg 
hehe
diowng ni pun ala2x lambat
macam Ms hehe
pastu diowng nek lif ..
nak tau apa yg terjadi??
hehe
*pic dr pk cik google

:
:
:
:
:
:
tibe2x pia kawan Ms dapat panggilan dari mereka
pia pun memberitahu Ms 
dgn ayat begini
haha
Pia: Nurul,dak2x ni terperangkap dlm lif la ? g la g tau lec..
Ms:hehe..sapanya??
Pia:syida,Fiza ngan Cah hehe
Ms:hehe oo yeke..
Ms pun terus g tau lec..hehe
n then Pia dpt cll agi 
diberitahu ada owg da tolong mereka bertiga
kami semua dalam kelas berdoa agar diowg selamat walaupun
masing2x tersenyum KAMBING jer...
klako lak arini punya citer wakakakaka



moral of the value a.k.a pengajaran:
jgn selalu nek lif...gunala tangga sebagai exercise pecahkn lemakhik3x





Lagu khas buat Incik Unyer-( dengar kat blog Ms jer) huhu

 
Ramai blogger menanyakan Ms lagu apakah ni? sedapkan??hehe
ni lagu dr artis indonesia iaitu Dadali
tajuknye
******
 
DISAAT AKU MENCINTAIMU

 Mengapa kau pergi, Mengapa kau pergi
Di saat aku mulai mencintaimu,
berharap engkau jadi kekasih hatiku,
Malah kau pergi jauh dari hidupku,

Menyendiri lagi, Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta…….

Menyendiri lagi, Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta…….

Semoga engkau kan mengerti,, tentang perasaan ini
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta
Maaf sungguhku tak bisa, untuk kembali padamu
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta..............



Ms Sunsweetz ditagged !



 THANKZ TO mama Rayyan SEBAB sudi 
tagged Ms Sunsweetz=)
 
 ********************



Apa benda yang paling penting dalam hidup korang?

*handphone sony erricsson W320 huhu


Benda terakhir yang korang beli guna duit korang ?

*miss lappy lenovo ku


Di manakah tempat korang akan langsungkan perkahwinan korang dan apakah temanya nanti?

*huhu...kat umah Ms n tema belum fikir agi huhu.....


Adakah korang sedang bercinta sekarang?

*yup..sedang bercinta dgn MR UNYER=) lOVE him FOREVER N eVER~

Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?

*iNSYALLAH sampai ke jinjang pelamin=)

Novel/buku/majalah terakhir yang dibeli? 
*buku terkahir yg dibeli -aku tidak bersendirian-


Apakah nama penuh korang?

*NURUL WADIATUL ASFAH BT PUYAD


Antara mak dan ayah, mana korang lebih mesra?

*IBU-segala rahsia ada kat ibu hehe...manja ngn ayah-bub nk beli apa mesti dier tunaikan


Namakan orang yang betul-betul korang nak dalam hidup korang?

*KHAIRIL AZHAR B MD.SALLEH



Adakah korang basuh baju korang sendiri?

*Sudah semestinyer duk U basuh sendiri~


Di manakah tempat yang betul-betul korang nak pergi?

*nak g australia- nk tgk kanggarooo~ huhu


5 lagu yang paling suka dan selalu dengar ?
-Bila kau kata kau sayang-Screen
-Bila aty disakiti-ROssa
-Izinkan namamu selalu diaty-EYE
-Speak Now-Taylor Swift
-Kimia-Emelda


5 blogger yang korang nak tag?



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...