Selasa, 20 Disember 2011

Lono Aku merajuk sudahhhhhh...uwaaa~

emmmm sedihnya bila lono aku buat hal...
awatla da hujung sem baru nk majuk
majuk la awal2x...
senang siket aku nk pujuk huhu
ehm sabar je la
mana nk cekau duit ni....nk repair kamu..gamaknya tunggu SEMESTER 6 la nnt
ehm..le ke bertahan lono ni...
sabar ea...
huhu
akibat x jaga lono dengan baik ni la padahnya
sila scroll ke bawah..
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:


huhu  ada 2 Line putih kat kawasan bulatan atas arrow sebenarnya pada screen LONO huhu...
agak2 kena bpe ea rosak cmni?

mesti RM400 kan??
ehm .....

2 ulasan:

Cik Nurul berkata...

tak nmpak pape pon dear? -.-

::Misz sunsWeetz:: berkata...

ehm memang bub ni pic print screen huhu..la pic screen nye mesti nampak haha^^

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...