Pengikut

Isnin, 5 Disember 2011

:::Tertekan :: Penat :: Heppy :: Lega :: Syukur :::

Alhamdullillah ^.-
em rasa lama x story mory kt page kesayangan aku ni..ehm sorry yunk coz aku x tulis +jenguk ko utk beberapa ari yg lepas..anyway ko selalu dlm aty aku hihi=p
ehm ce baca tajuk entry aku tuuu..amik kaw ada 5 PERASAAN aku alami sepanjang mggu lepas hihi fuh !
tpkan memang berbaloi2 la..aku rasa aku makin mengerti erti sesebuah hikmah + dugaan tu...huhu ALHAMDULLILLAH....


ehm napa aku ckp mgu lepas aku tertekan ok meh aku citer.....
Tanggal 3 Dec 2011 course aku ada wat satu program ce byangkan program tu kitaowg organize n dlm masa yg sama kitaowg gak kena bentangkan kertas kerja fuh....terro x bakal2 GURU UTM huhu itu memang PASTI ok ! ok aku diberi amanah utk pegang jwtn KETUA UNIT PROTOKOL...ehm nk tau x selama ni aku memang mengelak nk jd UNIT PROTOKOL masa dlm perkhidmatan aku dlm JAWATANKUASA MAHASISWA KTF 2010/2011 hehe amik kaw ALLAH S.W.T maha adil.....ehm nak x nak aku redha...pergh le tahan la...memang nampak unit aku x gerak masa gerak kerja tp kitaowg tiap2 minggu ada meeting..n aku pastikan semua hadir..nasib bek la dak unit aku x byk masalah=) LOVE ALL OF U GUYZ...credit to Ainaa+ san+beeha+zunia & especially Pia coz dengan niat murni nya nk jd MC..kiranya kurang beban unit aku nk cr MC...ehm love all of u n muaaahhhh hehe.....then sgt2 stress bub 4 draft tentatif program aku rangka smpai la yg terakhir Lectrure aku merangkap PENASIHAT prgram aku ni approve..mantop sey....hihi 


habis perasaan TERTEKAN  kini tiba pulak.....Penat,
huhu penat semua owg penat..
ehm so memang sure unit aku n kepala otak aku penat gile..aku keje duk tgk jam je haha punya nk ikut tentatif walaupun lari siket masa yg ditetapkan tp ALHAMDULLILLAH majlis perasmian yg paling penting selesai dgn smooth jer huhu....
tanpa unit2 lain unit aku mesti x gerak n x le wat kerja so aku nk bagi sejuta terima kasih bub bantu aku guyz!
k yg paling aku heppy kan aku kata td kitaowg organize tp kitaowg gak sertai so aku n my fwens present hihi x yah ckp la part aku tu da la fully sejarah huhu...ehm dgn aku duk fikir majlis nk fikir grup aku agi..time ni aku belah otak aku kasi masuk satu2 maklumat haha..dlm duk nervouss sgt tu setle gak aku present paling x boleh bla..siap dpt NO.5 hehe syukur2 sgt2.....
then..aku program habis aku LEGA...hihi n SYUKUR sgt2..bub bagi aku rasa pelbagai perasaan dlm hidup aku hihi Thankz god !
then perasaan yg sama berulang lagi pada ari ahad hihi aku pun tergamam yela..last minute dpt ON CALL suruh drive wira manual g DESARHU coz kali ni EX JKM ( JAWATAN KUASA MAHASISWA KTF 2010/2011) ada wat gathering sikit huhu aps g DESARHU aku n mereka2 makan steambot kt Mutiara Rini..huhu memang kenyang tahap gaban lak..n masa on the way nk lek kami semua diuji dgn satu dugaan yg memebri kami satu hikmah dimana kami semua bersatu menyelesaikan nya bersama ...alhamdullillah..hihi 
lau nk tgk laporan ( ceh2 siap laporan agi hihi) le g terjah blog-blog mereka itupun lau mereka update bub aku x snap pic pun masa tu yg aku tau aku nk tenang kan kepala otak then ngantuuk gile...hihi






EHM...so aku dpt rasa 

lll TERTEKAN ll PENAT ll HEPPY ll LEGA ll SYUKUR lll


Misz sunweetz: ehm ntah pe2 je aku jwb QUIZ R.A td..n aku g kelas R.A kelam kabut dek kerana aku tertido kepenatan kesan drive+ workshop...hehe tp terror gak aku pecut g kelas..n jgn ingat aku x mandi ea..bub aku bgun pagi tp tido lek ish2 dak ni kena cepuk kang !!

2 00000 sunsweetz comment:

.:QiLaH:. berkata...

insyaAllah...nnti kte update ye yg gathering tu...yg bengkel nyer dh update...hehehe
jemput la tengok ^_^
*gambar bnyk...tp upload ckit je sbb ternet lambat...huhuhu

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@qilah: ok yunk!=0...tq nnti i g visit u hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...