Jumaat, 2 Disember 2011

^.8 Aishhhhhh

tolongla jgn pksa aku jd garang+emosi dll hihi.........uwaaaa~ susah betol bila ada kepala yg bajet fhm prosedur mjlis...
aku x kesah lau kau nk kritik tp agak2 la der.....aku elok2 plan ngn dak unit aku tetibe je kau nk hncur semua plan aku..lau aku tau aku x cekup ko...ish2 nsb je kwn aku tu sowg je kna......tut....huhu WTF !!sigh ~ ^.^
Semoga mjlis esok berjln dgn lancar & jayanya......
amin......


Misz sunsweetz: tetibe ingat isnin ni ada kuiz R.A huhu dala jadual mgu ni padat sgt...huhu=(

Tiada ulasan:

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...