Pengikut

Sabtu, 5 November 2011

N9 I'm Coming !!!!!

Upps tengok jam sekarang 1.28am tp pas aku publish  nnty da jadi kul 4am hihi lambat punya pasal type..hihi huhu sedar x sedar ahad ni kiter umat Islam seluruh M'sia akan sambut Aidiladha kan?? Sila jawab laju2x..YA2x... huhu ehm so aku n family aku akan berngkat ke n9 pada esok ari dengan menaiki flight boeing 890...hihi

( adalak boeing jenis ni ) kah2x...aku naik kete je la esok..hihi ehm aku gilir2x drive ngn ayh aku..yela kesian lak ngn die bub dier lek keje coz shift malam ok..so aku anak yg baik pasti akan membantunya huhu...baik x aku ?? baikkan ....~


Actually aku bru pas wat karipap kentang ..yola esok nk bwk bekal jauh tu n9 Hihi...perjalanan dari
 
KULAI-----> KG.Pasir Ambor, Bahau...n9.....

ada owg n9 x yg nga baca ni..? sila angkat tangan  ! nnt sambut aku okey kat kuala pilah hihi....

N9 I coming !!!!

Aceh2x..saja nk wat gempak kan nkkasi owg tau ko nga heppy kan bab da lama x poie n9 Hihi....aden bukan apa rasa teramat sgt mau tengok KORBAN live nnt huhu...besau pahala tgk owg wat korban walaupun kiter x mampu nk wat korban ( belit2 ayt aku)

aku lek Kulai mungkin ari Isnin pg hanya sehari semalam jer yela kowg keje aku pun melambak lek cuti ni..assignment makin bertambah..kena la korban kan masa hik3x( padahal ada je masa berpoya2x okey !) ish2x...lepas ni TEST II muncul segalanya harap sedia minda dan tenaga batin serta zahir untk hadapi TEST II uish !! seram aku ..x nak la peristiwa REAL ANALYSIS menghantui aku huhu..hope sgt dpt score dlm test II R.A  ait..aku lau paper final aku sem 5 ni dpt score C dlm subjek R.A amat la bersyukur sgt2..nikan dpt A lak aish mau terkejut beruk aku ..huhu so nk kearah tu kena la ubah cara study hohoho agak berat disitu~R.A2x...ish2x..wat aden poning aje ~


Ehm Awat aku citer sal R.A ni agak  tidak patut menceritakan kisah duka di saat cuti yg amat bernilai ini ok! hihi...




Ehm hopefully all follower aku n silent reader doakan aku n family aku selamat pulang dari n9 k Jb n dri Jb k N9 huhu ..doakan tau....okey sila tido awal    
coz kau nk drive esok..yela aku la peserta pertama perlumbaan esok dan akan past baton kepada ayahanda tercinta ..hihi le lak drive pas2x baton..ingat marathon apa ..kehe nya kau ni hak3x...




0 00000 sunsweetz comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...