Pengikut

Khamis, 3 November 2011

menulis dengan aty yg ria hihi

mula2 nk bagi salam dulu...ASSALAMMUALAIKUM...huhu jawab jgn x jwb huhu...berdosa lau xjwb salam okey ! ..ehm entry kali ni aku tulis di sebuah villa kepunyaan Dato Puyad & kekasih atynya Datin Zainon hihi ni aku da sampai umah laaa...aku saja nk cakap aku tulis entry blog ni kat Villa kasi kowg gempak sikit kui3x...huhu actually esok aku ada kelas agi kul 8-9am tp disebabkan aku ni student yg CEMERLANG & ber DEDIKASI la sgt so aku amik keputusan terus call My MUM...Suh my dad amik hihi....bahagia x kalo umah dekat ngn U..so gini la jadinya hihi..1jam jer ok umah---> UTM hihi..itupun lau x jammed..

Lau kowg perasan mcm ada perubahan x blog NI ?? CE cari?? huhu...ehm aku telah menggunakan kuasa bulan untuk merubahkannya haha..ok antara perubahannya adalah:
  • Dulu ada 'READMORE' sekarang x de le terus baca entry aku dgn full & bahagia haha
  • Dulu ada lagu..sekrang aku da buang bub kesian lak kat kowg x dpt nk hayati entry aku secara dramatik haha
  • Dulu x de signature sekarang amik kaw Entry aku setiap post ada signature ala-ala CT NURHALIZA gitu..ehm amacam ??ok x signature tu haha...
  • Dulu guna 'Ms' sebagai ganti diri sekarang 'aku'..ehm sory la kepada readers2 yg rasa Ms cm kasar k apa k tp rasa lebih mesra n rapat lak lau guna 'aku' sebagai ganti diri n lagipun peduli apa ni kan blog aku haha.....

so any comment about this blog?? cepat komen..ne tau aku le betul kan apa yg patut tp pastikan komen yg membina..yg agak kurang2 tu le tekan button 'x' kat tepi atas belah kanan n g blog owg len haha...dush2x.. !!






Ehm aku nk g tau gak sabtu ni aku nk g N9 huhu...beraya aji kat sana..olalalalala haha...yahooo le tgk kerbau+lembu banyak2x...( cam la kt JOHOR x de binatang2 tu hik3x)


Apa motiff letak pic ni..hehe ni je pic yg paling cun haha..saje nk g tau yg aku heppy hu3x...





0 00000 sunsweetz comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...