Khamis, 17 November 2011

Maaf sangat2x...~

Dear My Followers & Silent Reader
Sorry to say

 Aku x le on9 for a while time coz wifi U aku sgt2 lembaap cm siput sedut
ni pun aku on9 kt Fac aku...
hope sgt yg dtg berkunjung jika aku tidak membalasnya
jgn lak UN-FOLLOW 
aku lek hehe..x mo ea cm tu hehe..x bek la..kah2x...




Insyaallah entry seterusnya akan menyusul kemudian..

jgn hangpa duk pikiaq aku x update blog coz aku 
nga diambang kesdihan lak hehe..
no2x..aku da heppy okey !














2 ulasan:

Cik Nurul berkata...

xpe.. take ur time dear.. =)

::Misz sunsWeetz:: berkata...

hohoho..thankz dear..ur right=P

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...