Pengikut

Jumaat, 11 November 2011

Cik meme tag aku laaaa

ouch....
hehe
tetibe jer...kan
gedik punya owang ni hehe
ok td nga sibuk aku g terjah blog memembe tiber aku terpandang kat nama seseorang haha
jeng2x...

"NURUL"

mula2 ingat mcm bukan nama aku then try la klik..hehe uppps
kuar lak link URL blog aku huhu so dgn ini aku istiharkan diriku di tagged kah2x...kuang asam punya owg hihi



 perasan sendiri jer ea kau ! dush 2x


meh nk tgk sapa yg menagging aku ni...

si tinggi manis siapa agi mestila membe aku kih2x..




jeng













Berbalik pada point sebenar okey ` Meh aku bersemangat giler nk jwb soklan tag ni almaklum la dalama x kena tagged hihi....

bangga jap bila owg tag rasa nk nangis la MEME hihihi sob3x...


ok then terus type laju2 nk jwb semua soklan
before ape2 hal meh aku nk g tau 


SYARAT-SYARATNYA:
  • Mestila wajib post syarat2 pertandingan ( ceh2x pertandingan pulak~)
  • setiap blogger kena post 11 segala jenis macam pasal perihal diri sendiri ( uish byk tuuu ehmmmm-aku ni da la rendah diri hihi)
  • Jawab soalan yg telah dipost oleh si tagger pastu bina 11 soklan baru untuk insan yg akan ditagged
( walawey habis kering soklan aku nk tanya nnt haha)
  • Pastu tag 11 blogger then letak URL Link blog diowg ( amik kaw 11 owg tuu)
  • Dah tagged kena lak g page diowg haha
  • the most important 'NO TAG BACK'!!




123 START....


************
SOKLAN #2

anak sulung dari 3 owg adik beradik

dak UTM JB

aku amik kos pendidikan MATEMATIK ( haruslah bakal menjd teacher M3 yg sporting ~aish!)

suka mengunyah bila wat assignment @ tengok movie kat lappy/TV

Lahir kat SARAWAK ( wey jauh giler ~ hehe well anak pesara tentera haha)

suka baca NOVEL (harus bile rasa bosan jer aku bukak novel bub aku berjiwa jiwang kah2x)

x reti menjahit ( ni paling aku x tau dlm hidup huhu nk jahit baju koyak / seluar koyak suruh my mum ish2x...rudi sapa dapt aku haha)

suka shopping ( bila dapat duit harus kuar shopping wth my mum )

ada lesen KETE tp tak dak lesen MOTO 

suke makan cheese tart blueberry, karipap , FAST FOOD

addicted to TEDDY BEAR....( sebab bile tido perlu peluk teddy bear..harusla untuk keselesaaan ketika tido wakakaka)



***************

Soklan # MEME lak ~


....123 mula ...
  • Are you proud being  yourself?
-uish ko punya soklan le jd pakar motivasi meme haha meh aku jwb : mestila bangga bub aku le sanggup terima program 2 tahun kat matrik sedangkan kawan2 aku ramai yg amik program 1 tahun aish dugaan masa tu and byk konflik ngn ayah aku dia x suka aku pilih program 2 thun katanya lamabat bub aku tolak 2nd intake program sthn masa tu hihi  tp tetap tabah ALHAMDULLILLAH sekali usaha pointer kat matrik x boleh bla 3.73 tp sem 11 jatuh 3.00 total PNGK 3.43 huhu dpt gak 1st choice dlm UPU hehe kira ada hikmah la disebalik kejadian hihi.......

  • Your spouse/partner ideal types?
aish meme ni korek rahsia ni hahahaha
ehm ni lau aku g tau ni ko kena crikan partner aku ea??

kah3x...


mestilah yg beriman + bertanggungjwb okey
then paling best kalo dier menerima aku seadanya~
yg paling aku nk dier le terima family aku dulu before trima aku kah2x..len macam je bunyi hihi...
rupa paras x payah amik taw sebab aku tau CIPTAANNYA amat indah=)
yg best die le bentuk/didik aku kearah ILAHI ......( tgk aku da berangan haha)


  • your nickname?
Nurul

  • What u gonna do wth ur first gaji? bila sudah bekerja nnt
meme seronok la jwb question ko aku le berangan jap haha
meh aku lau da keje nnt gaji 1st aku byr PTPTN la hahaha ( wajar+ harus okey !)

kah2x...


ehm actually aku nk tambahkan duit tambang tabung haji Parents aku..aku nk anta diowg ngn duit gji aku ..n aku harap aku dpt wat haji ngn diowg sekliu itu impian aku~=)

  • sukar melupakan seseorang atau mudah?
sgt sukar melupakan seseorang lagi2 kalo my heart wth that person hik3x

  • what are your hobbies during leisure time?
semestinya ngadap BLOG + MOVIE+NOVEL 

  • Favorites food
- semua makan janji HALAL hihi-

  • memori yg sukar dilupakan.What is it?
saat mengambil keputusan UPSR ...huhu mendapat pelukan emas dari ibu n ayah aku huhu 5A tu kira percapaian anak sulung mereka boleh diiktiraf haha....

  • time nk beli barang what ur priority.murah @ kualiti barang?
sudah semestinya murah bub aku x keje agi ..brand no hal la jnji murah haha pelik x??


  • mudah terasa x dengan sesuatu?or let it be?
dulu ye mudah terasa sejak da jejak 20 an ni makin matang n jd owg x kesah lak haha


  • love or friendship??
uish ini soklan terlalu subjektif haha...ehm FRIENDSHIP la....
A friend is one who knows you and loves you just the same.


meme bukan ko je pecah kepala aku pun da bernanah kepala duk menjawab haha ni mesti dapat AA++ kan??
haha...



now MY TURN hehe
for those who tagging by me please answer all this question hahaha

******************
soklan aku
  1. Ur mother's name?
  2. besday date?
  3. suka no bape?
  4. kereta idaman?
  5. jejaka/puteri idaman pilihan aty? ( lau da khwin ...perkara yg memikat aty anda  pd sidia)
  6. jika ada RM100 000 apa mau buat?? hnya diboleh digunakan dlm masa 3 hari shj ! 
  7. hadiah besday paling indah/best yg diperolehi?
  8. prinsip hidup kamu?
  9. arnab @ kucing?
  10. the latest movie u watch in cinema?when??
  11. subjek /matapelajaran yg dibenci ketika disekolah dulu@ kini?-kenapa benci?
JAWAB DENGAN JUJUR taw !!
haha 
jgn stress jwb soklan ni bub nila cara2 nya aku nk dekati kowg haha perlu ke?? yup perlu ! haha



insan2 yg bertuah adalah:


da jwb inform aku ea...hehe x sabar nk bce jwpan kamu semua^.-




































6 00000 sunsweetz comment:

Lin Azlina berkata...

alamak..byknya nk kena jawab...kena kiv dulula ni...nnt dh jwb sy bgtau yer

::Misz sunsWeetz:: berkata...

ok bereh @lin Azlina=)

Cik Nurul berkata...

tq dear! ^^

name kite atas skali tu.. hakhakhak

tapi, ase nye tak dapat nak jawab dalam masa terdekat ni.. exam menanti! huwaaaaa~

~lambat sket jawab bole? -.-

::Misz sunsWeetz:: berkata...

ok no problem dear...=) @cik nurul

Solihin Zubir berkata...

tudiaaaa... byk gila soklan nk kena jawab... hahaha..

::Misz sunsWeetz:: berkata...

bro @solihin zubir apalagi sila jwb haha please !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...