Pengikut

Isnin, 7 November 2011

Aidiladha 2011-NEGERI SEMBILAN

Alhamdullillah
selamat tiber di kediaman teratak DATO' PUYAD bersama isterinya tercinta DATIN ZAINON hihi
ok2 banyak benda ni aku nk story mory hihi
yea sepanjang aidiladha ni aku bercuti sakan di n9 amik kaw giler2 suasana kg huhu best bangat 
ehm sonok main2x ngn anak buah yg x bapa buah hihi berborak2 ngn sepupu sepapat hihi mcm2 la buat
paling best alhamdullillah aku dpt mengerjakan ibadah solat aidiladha dgn kemeriahan suasana di surau kg..asyik bangat hihi x pasal2 aku da speaking indon kah2x...elak2kan huh!

yg paling best dpt pegang arnab live2x haha punya la jakun thp gaban kih3..ni arnab MAK LONG aku punyer so secara FREE jer le pegang n tgk smpai busan huhu
ehm lagi syahdu dapat tgk lembu korban 2 ekor tu....depan mata dgn darah2 menitis ke muka bumi ALHAMDULLILLAH.....suker2x....

ehm tula 1st time okey tatap cara org sembelih lembu huhu...





then aku  n family aku bertolak dri KG PASIR AMBOR,N9 kul 9am..after makan roti canai ngn kuah kari marvellous aku n family bertolak pulang ke 
JB

huhu




ehm tp x terus balik...amik kesempatan singgah sebentar ke 
TERATAK ZA'BA 
FREE JER masuk tok seh bayar2..hehe

kenal x ZA'BA tu sapa??

ehm seorang pendeta okey !!
aku ingat lagi kata2 dier yg aku baca kat TERATAK dier

""Saya menulis untuk orang melayu,sebab itu saya tidak menulis dalam bahasa Inggeris"

ok fine lau nk kenal g search kat enjin carian GOOGLE !!  laju-laju hihi


JOM preview Pic sepanjang aidiladha di N9 hehe





ni pic semasa perjalanan ke N9 !





















ni la Kelinchi yg aku citer hehe..( kelinchi a.k.a ARNAB)













OKEY sambil tunggu menenangkan si LEMBU sebelum penyembelihan sempat ag snap pic banyak2 hihi













tu dier..lembu tersebut....syahdu jer masa ni













okey lepas tgk korban cepat2 decide lek umah MAK LONG..then jalan lek snap pic hihi







ehm then arini lek singgah TERATAK ZA'BA











OKEY dlm pic ni aku, Miss Universe , ibu n ayah jer..mana adek aku ??hihi ehm sah2 la dier x suka bergambo ish2x..geram aku..gegege~












ehm ni diluar TERATAK ZA'BA huhu







gambaran dlm TERATAK~huhu























mau balik JB sudey hihi masa sudah sampai~lololo








Mood: ehm nga keliru nk lek UTM biler ea??ahad @ khamis ??huhu

2 00000 sunsweetz comment:

Cik Nurul berkata...

hepi Qurban! =)

::Misz sunsWeetz:: berkata...

thankz dear @cik nurul =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...