Jumaat, 11 November 2011

::: 11 NOVEMBER 2011 :::

dek kerana semua owg duk sebuk nk update entry pada 11/11/2011 nie..aku pun x kecuali hehe..kali agak lewat bub busy sgt ....hehe ceh busy ngn 

tilam + bantal = TIDUR jer...kah3x...

ehm actually aku td lek UTM dlm kul 6pm lps jer si adam comel lek umah dier aku n my mum n Miss Universe kuar..mcm bese aku drivernya huhu..~ ehm nk tau apa pasal aku kuar masuk UTM ni hehe yola owg len da sibuk lek g kelas aku still sambung HONEYMOON kah3x...hehe ehm cuti bukan sebarang sambung okey ni da  dapat cop LULUS dari DATIN ZAINON & DATO PUYAD hihi...~ bukan apa aku membayangkan kalo kelas 2 jam ari khamis then 1 jam ari jumaat cm leceh lak aku nk ulang alik lek KULAI coz aku kena bawak ibu aku g kenduri kahwin kat GELANG PATAH agi..esok hari bub ayh aku kebetulan mgu ni keje pagi amik kaw urusan  byk diletakkan atas bahu aku..itu yg aku maksudkan tanggungjawab anak SULONG ! aish ~
 then hari ahad aku kena ganti my mum ketuakan bacaan yasssin..bub Ibu aku dapat cuti khas dari ALLAH S.W.T Hehe faham2 jela ea..ni disebabkan ibu aku ni ketua wanita TAMAN PERUMAHAN aku huhu....ehm so aku la jadi replacement die...okey !
then td sampai UTM kul 7pm then pas maghrib terus start kete kuar UTM  then singgah TESCO hihi suke beno ko ea g TESCO da tu jer yg paling dekat ngn umah aku n semua benda ada kt situ hihi agipunn my mum nk belanja KEPCHIE TOM YAMMM la hehe ~apa lagi aku just go on jer haha bub bela lemak2 ni pas je kat aku..walaupun risau berat badan aku da nek 3 kg cuti aidiladha ni aish ~ cmner nk kurus ni uwaaaaa!
x nak tanya ke kenpa aku g UTM hihi..tanya la? tanyala? hehe
aku g UTM semata2 nk amik PRINTER aku coz miss universe nk guna yola byk borang dier kena online then print..printernyer 1 jer tu yg flexible jap haha.....aku nk ikutkan aty nk lek UTM mlm ahad dek kerana ada DIscussion subjek RESEARCH METHOD terpaksala korban hehe ni kan musim owg korban so aku korban masa la ye huhu..then apalagi aku pun rancang punya rancang terpaksa la nek bas ahad ni lau nk lek awal bub ayh aku lek kul 8.30pm discussion mula dlm kul 9pm xkn aku nk tunggu ayh aku...aish cian lak dier n grup aku tunggu ketibaan aku yg chomey ni kah3x....so aku pun decide amik printer awal n then ari ahad lepas jer bacaan yassin tu aku terus cabut lek UTM...huhu nasib la UTM ngn umah aku ala2x sekakang harimau hahaha
( ada ke pepatah ni) puih ~ merepek jer..!

Ehm so mlm ni kekenyangan melantak KFC TOM YAM crunchy YUmmy ~ sedap dan mantoooop !











mood: aish~debar nk drive g GELANG PATAH esok..doakan aku n family selamat ea=)

2 ulasan:

Cik Nurul berkata...

rajen betul jalan2 ye.. huhu

~drive carefully! ^^

::Misz sunsWeetz:: berkata...

hehe..@cik nurul..ehm tula..asal tangki penuh le la jln2 haha=P

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...