Pengikut

Khamis, 13 Oktober 2011

Saat hati mula berkata~

Salam semua,
saat aty mula berkata,Ms rasa cm nk tulis something je untuk entry kali ni...
ari ni Ms byk masa terluang ...cuma kelas kul8-10am then continue kul 2pm-4pm tp dlm kul 12pm Ms dapat One message:

"SALAM..nnt masa kelas tolong amik kedatangan,,saya cm x sempat masuk kelas..-EN SHAH"
then aku pun reply:

"Nak tunggu EN SHAH k? ( dlm aty berbunga jika x de kelas haha)

then EN SHAH reply:

"x yah...tp sy da post dlm E-LEARNING..masuk forum jer..."


then Ms reply:

"ok beres"

(selamba jer Ms reply lecturer Ms cm tu..tp EN SHAH memang bek la...sporting abiz..!)

*******************
Lek dari kelas..kelas kul 3pm da cabut hehe...
ehm then rasa cm nak makan goreng PISANG + KOPOK lekor..(mknn feveret Ms ok ! )
then ngadu ngn CAH ..hehe

kononya nk makan bungkus je kat MERANTI'S CAFE but Cah pun layan ajak si AIN NARDIR g sama2..apa lagi kitaowg pun lenjan g makan2x kopok lekor...




YUMMY3X...




********************

EHm...susah tau jadi anak sulung ni..segala tanggungjwab atas bahu kiter...ACTUALLY Ms dapat call dri My dad...EHM BESE LA anak sulung akan mendapat perhatian dimana PARENTS akan sentiasa mendaptkan maklum balas dri anak sulung mengenai adik beradik..FUhhhhh ~ memang berat la...

ehm...My sis nk g POLI ari tu lek bila discuss x nak g then now rasa nk g lak..aku sebagai kakak OPEN MINDED jer...lau nk g aku le uruskan document2x berkenaan..My dad pun x halang but kena fikir masak2.yela jika FORM 6 le g banyak bidang BUT poli just stay one profession...

My sis dapat DIP ENGINEERING OF MECATRONIC maaaa..~

fuh 6 semester=3 tahun...


APA ITU mekatronik  ???

mekatronik = mekanikal + elektronik ...huhu kebanyakan bidang ni diceburi owg lelaki huhu

ehm tu yg Ms harap sgt My sis le fikir masak2x..jgn bila da masuk menyesal kemudian sebab aku memang tegas bub masa depan adik2 ni...aku da lalui nya susah payah belaja n ditingalkan jauh oleh kawan2x..Now Ms in stable condition n diowg pun segan bub Ms dapat coz PENDIDIKAN ..lor bukan x tau pendidikan ni banyak halangan lau nk mintak huhu tgk bajet 2012 pun PM kiter bagi advantange byk kat para GURU ..so ??
Fikirla sendiri....hihi


ehm hopefully adik2 Ms pandai membuat keputusan n paling penting cerah masa depan kami untuk hANtar my  mum & my dad wat haji...huhu AMIN....




















0 00000 sunsweetz comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...