Selasa, 18 Oktober 2011

Ms grab Novel LIYANA ZAHIM ^.0

Cak everyone ! emmmm..alhamdulllillah setle urusan dgn JABATAN PELAJARAN NEGERI JOHOR...huhu

nape ea?pasal apa ada urusan dgn JPNJ?? hihi

Actually Ms n my grup nk mohon kelulusan tempat kajian kami dimana lau nk wat kajian kat sekolah2x sekarang smua kena ada surat kebenaran dri JPNJ huhu rumit kan??hehe da prosedur cm tu terpaksa la Ms n the geng ikot...

ehm tolak dri UTM kul 9.15 am then sampai JPNJ ehm diowg accept our letter but that person who incharge this procedure already go for meeting...huh..ehm siap sis kat kaunter said : 'kamu tinggalkan num phone ...nnt kami call if da siap" then Ms pun ckp kat belakang proposal kami ada disertakan segala contact number n person huhu...Then si Linda ( kwn Ms) ehm suggest nk g BADAN huhu..apa tu BADAN haha..ehm dak JOHOR gerenti tau apa itu BADAN ....BADAN tu kedai buku kat PLAZA ANGSANA..ehm apa lagi tepat jam kul 10am....smpai kat ANGSANA..then terus cri BADAN..ehmmmm sonoknya la lau BADAN tu bilik Ms coz le baca buku byk3 hehe lagi3x NOVEL wow !!!


tanpa melengah waktu Ms da grab 3 BUKU ok...



  1. Novel alaf 21 hasil karya LIYANA ZAHIM tajuknya: "SEKEBUN BUNGA CINTA"  hehe...( semangat nk baca ni) asyik dgr owg ckp best jer hihi....
  2. 247 penyembuh tradisional KENCING MANIS&DARAH TINGGI LEMAH JANTUNG LUTUT-terbitan al-hidayah ( this book for my mum...of coz my mum had hypertension huhu)
  3. Panduan mencerdaskan minda-hasil karyA ustazah siti nor bahyah mahamood & jaafar salleh....(lama x asah otak n minda hihi)

wow 3 buku + 2 novel dai library UTM pun x habis baca agiii....bila mau baca huhu...UWAAAAA~


selagi x habis test REAL ANALYSIS..x le wat apa2x coz test ni cm menghantui Ms hihi....


mood: ehm MALAM ni ada kelas malam..hope x habis lewat cm last week ooo yeah =(







4 ulasan:

Liyana Zahim berkata...

Hai nebes ni.. Hahaha.. Hope MS sukela.. Karya sy biasa2 aje.. :)

::Misz sunsWeetz:: berkata...

hehe...OK SIS^.^ HIHI..habis test real analysis Ms akan baca novel kamu ,dear=)

.:QiLaH:. berkata...

nurul, jgn lupa ye...lps abes bace, nak pinjam...hehehe ^_^

::Misz sunsWeetz:: berkata...

OK DEAR=)

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...