Rabu, 21 September 2011

Majlis sambutan Aidilfitri 2011-UTM JB =)

cak !!
anyway semalam 20 september 2011
UTM telah mengadakan satu MAJLIS SAMBUTAN AIDILFITRI 2011
bertempat di Padang Kawad UTM 
ehm Ms n 3 of my fwens dgn berekobar2 n semangat g padang kawad bub dpt makan free ukeyy !! hehe
yummy2x..
majlis bermula pada
11.30am-1.30pm
apa lagi tepat jam 11.00am ,Ms n fwenz cari bas bub kami x bwk transport sendiri ...amik bas KTC,K9,Kolej Perdana huhu
( sapa dak UTM mesti tau bas nk g padang kawad hihi)
then ..sampai2 je..fuyooo penuh tu...ish2x.lau barang FREE memang sekejap je ...
ehm antara makanan yg disediakan adlah Lontong kering,nasi beriyani,laksa,lemang n rendang,sup+roti keping,nasi tomato dan buah epal 

...yummmy3x
air fresh oren agitu hihi


ehm Ms n fwens x lek bilik but go to mosque for zohor time..
ehm ni lagi kisah best..kejar punya kejar dan yakin punya pasal men nek je bas yg berenti hihi

ehm dgrnya bas ke KTDI itu yg terus nek rupenya bas tu g amik student FKKKM hihi amik ko memang tawaf  UTM gamaknya hihi..perut kenyang siap le nyenyak atas bas..hihi

ehm tp best la gak dpt rasa Majlis perdana cmtu sepanjang 3 tahun kt UTM ada la gak merasa hihi agi2x FREE huhu


moh review pic yg smpat snap hihi



gune hp 



hihi BUB hp Ms skrg da bertukar ngn My litle Sister...huhu


moh tgk







ni tuan punya blog ok hihi harus memperkenalkan hihi




next 
mereka2 yg terlibat dlm MAJLIS tersebut hihi

TUKANG MAKAN jer...kih3x





ni la die mereka2 yg terlibat

dari kiri 

JANAH,SYIDA KHAMIS & LIYANA ZAINAL


(Ja pandang gapo tu hihi)



antara mahasiswa/i UTM yg hadir=)








antara barisan khemah juadah yang disediakn oleh pihak UTM huhu sedap2 ...rezeki tu..




next year ada lagi mau pergi la hihi 


-the end-
























Tiada ulasan:

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...