Ahad, 11 September 2011

Macam-macam citer der

walawey windu sama ini blog hihi
rasa mau kisz muah2x kat blog Ms ni hihi
jgn jeles g cepat kiss lappy kowg hihi
anyway baca tajuk entry kali ni pun mesti da dpt agak
"macam-macam citer der"
tajuk ni Ms nk g tau U ollz bahwanya terlalu banyak citer dlm 3 hari ini hehe



moh bce apa citernya

JENG2X






Citer #1

ehm kowang penah makan makanan namanya inang-inang x??
sapa pernah makan moh angkat tgn hihi
ok 
apa tu inang2x

ehm ni ada kwn Ms pun x tau apa itu inang2x 
 ok 
Miss  FIKA KARIM


inANg-Inang tu sejenis kopok dier makanan dri MELAKA
lau Ms x silapla
ehm ada yg dibuat dri tepung pulut dan yg kali ni 
Ms punyer inang-inang dripd biji sagu huhu
warna-warni tau hehe

nak tgk pic nya x?
nak x?
cepat jawab!
hehe

ok2x


jeng2x







inang2 ini perlula digoreng ok so tu ada pic kuali hihi tndanya kena goreng hehe
sodappp !!
yg x try agi cepat2 la g MELAKA hehe 

cri INANG-INANG kah3x







citer #2


ehm semalam bersamaan 9 september 2011
Ms dah plan nk wat mini pen house for my frens yg keje sama Ms masa 4 bulan yang lepas huhu
ehm Ms kan da benti bub nk continue study 
so sebagai tnda n dalam mood raya agi Ms watla makan2 siket untuk diowg 
antara MENU nye:




  1. Lodeh
  2. nasi impit
  3. mee hoon goreng special
  4. koktail yummy3x
  5. air sirap limau
  6. serunding
  7. kuih2 raya

Masa:1pm-7pm


fuyoo dak2 kilang Ms serbu masa wktu diowg rehat iaitu kul 1pm-2.30pm
meriah rasanya
ehm tp....
penat giler beb bub Ms n my mum masak sendiri no catering2 hehe
memang mantop la lepak gler...
mggu ni memang padat bub ayh ms keje pagi 
ehm nak x nak ms yg kuar masuk bwk my mum belanja
ehm nsb bek bdn ms kuat  agi hihi 
ehm yg special Unyer n kawan2nya pun dtg hihi


jom tgk gmbo curi Ms amik hehe 
unyer siap pesan jgn nk masukkan dlm FB haha


moh tgk












hehe 
LOVE YOU , DEAR






ni LA ANTARA mereka yg hadir gak








ni la guyz2 yg sporting
anyway sowila pic2 ni x cntek bub Ms kai hp murah je
nga berangan2 nk li DSLR hihi
hopefully tercapai hihi
doakan ea le Ms posing lebih upgrade ag kah2x


















citer #4




ni lak kisah cookies feveret Ms ..
ehm moh tgk apa dier haha
lau ada guyz yg nk ngorat n nk amik aty bg je cookies ni gerenti Ms jatuh aty hehe




jeng2x


















nila dier my feveret fuhhhh ni lau ada yg paling besar ag best haha 


k la sambung nnt lagi ea...


ni la dier story mory yg bermacam2 hehe






mood: huhu malas nye nk lek UTM ..uwaaa  semestar V bermula huhu




































































































Tiada ulasan:

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...