Pengikut

Rabu, 28 September 2011

Kopok Lekor,...Pisang Goreng & Nes Ais...

Huhu..update2 blog hehe
Ya Allah..tidak kusangka dalam masa 5 minit aku dipertemukan dengan uNyEr...
UNYER ??
who's That??
ehm tu la my boyfie Nickname....hihi nk tau lebih lanjut g selongkar entry2 lepas Ms hihi
actually kul 3.45pm td Ms call si unyer coz memang tiap2 habis kelas Ms call atau pun unyer yg call lek ..so kali ni Ms call la bub Unyer senyap je kan dri pagi ..n for u all information Unyer la yg kejutkan Ms subuh2 hari n lau kelas kul 8am mesti die yg kejutkan...BYK SUNGGUH pengorbanan yg dilakukan terhadap diriku...


"Ya Allah kau panjangkan la jodoh kami...AMIN"

EHM...lepas raya yg lepas 3 syawal kot ( Ms pun da lupa) itula last Ms jumpa unyer hihi cm bertahun jer..hihi..ehm ok2 sambung lek citer..ehm dalam Ms calling2 ni..unyer pun angkat..


Ms : "ehm abg...da bgun k??"
Unyer: "ayg kat ne ni??"
( dalam aty ait..aku tanya dia ,dia tanya kiter lek..)
Ms: ehm kat bilik je....abg wat pe tu?
Unyer: kelas x de k petang ni??
Ms: ehm da habis da sejak kul 1pm hihi..nape?
Unyer: Abg on the way nk g SKUDAI ni ..ehm nk jumpa x?
( dlm aty sangat2 suka ok..! rindu tu.nama je boyfie duk parit raja tp jarang jumpa okey ~elak maksiat..PEACE)
Ms: nak2x..lama k kejap ni jumpa??
(konon nk mandi n siap2 ..)
Unyer:ehm jap je la syg..ni abg turun skudai atas hal kerja....
(ok fine kejap j Ms....hihi..ehm so x yah mandi siap segalanya ok!)
Ms:ok da sampai UTM call...


**************
10 minit kemudian
hp Ms berbunyi

Ms: ehm da sampai ke?
Unyer: ehm lum..ayg nk mam apa?abg belikan ea?

( adui sudah kenyang ..nk makan apa ea?siap ckp kat dier x nak la...)

Unyer: x de2 makan jugak...
Ms:ehm apa2 je la
Unyer: ok




then.....Ms lak teringat KOPOK LEKOR, GORENG PISANG,AIR NES AIS hihi
amik kaw..~



terus mecej unyer...

"abg belikan ayg kopok lekor,pisang goreng j la"

Unyer balas:
"air pe?"

Ms balas:

"Nes ais"


hehe....ais2x...



then....10 min kemudian
tepat jam 5.00pm
Ms dgr bunyi enjin kete sport ...tengok kt tingkap..da agak da..Unyer sampai..
(kete nk mengaum ) hihi



ok jumpa 5 min je kot..then die ckp amboi order nes ais ea..dia memang pantang lau Ms MINUM  AIS..
TP hehe pertemuan kali ni dia kasi perlepasan AM hihi
yahooo..


k la..tu je..sekejap j..tp bermakna UKEY !!! =)



mood: byknyer kerja..presentation,jurnal,
study !!
Minggu ni lek umah yippie~









































0 00000 sunsweetz comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...