Pengikut

Selasa, 6 September 2011

::: Jadi mak supir arini :::

Cak !!
Mwnink hihi ( mwnink kepala otak hang )
selamat petang semua ( argh ! baru betoi cyunk ~)
hihihi

anyway Ms bru lek dri anta & teman My mum g appointment doktor
al maklumla keturunan punyer penyakit : darah tinggi & kencing manis
ish2x..bahaya2x kena jaga makan dan minum Yoh !!
ehm before ni my mum g sendiri je check doktor tp disebabkan 3 bulan yg lepas dier hampir kena ragut ngn manusia yg x berhati pewut ketika lek dri Hospital ,My mum jd trauma then Ms tewos jd Mak supir Yg chomey hihi nk jugak chomey2x kah3x...


bertolak jam 8.30am..Ms sampai kul 9.00am dekat je hihi
drift la wey hihi
ehm actually parking penuh terpaksa la den tunggu dlm kete ...
fuh!!
panas x yah ckpla..gile lama my mum jumpa doktor yela pas raya ni sume nk jumpe doktor dek kerana mam byk2 sgt masa raya hihi mcm2x penyakit dtg dri pemakanan Yoh!
ehm tunggu2x kul 10.00am x kuar agi..last2x Ms amik HP 
mS Snap pic syok sendiri haha


jeng3x














































bile hp da ada kat tgn hihi gamaknya jd cmni la hihi
saat menunggu my mum dating ngn dr HIHI




PASTU 
Ms ajak ibu g umah Luqman
( nk tau Luqman sapa..g check n bongkar lek entry lepas2x Ms )
hihi


pergh giler pandai dak ni ..
siap panggil aku kakak yg sopan hihi

tabik spring la
kembang aku
kah2x



sempat snap pic dier

moh tgk !!










cm anak mat saleh lak aku tgk hihi cyunk kamu bangat Muah2x........



Mood: jap g nk lek kg jap...bye2x..mlm karang smbung tulis agi...=)
















1 00000 sunsweetz comment:

Wanita2u berkata...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...