Khamis, 9 Jun 2011

Hadiah Lucky Draw yg Ms Sunsweetz join da sampai...

yohoooo..laMe GILE X UPDATE blog
uish...
bersawang sey hehe...
besela busy ngan keje..ehm 2 ari yg lepas aku dpt gaji sudah..
alhamdullillah baru masuk 7 ari da dapat RM242.80
cnteknye gaji huhu
ok la nk tunjuk kat u  all my hadiah yg aku join contest n lucky draw mll blog2..
kali ni aku dapat hadiah dri blog
jeng2x



dari blog sis wan myzura huhu

jom tgk hadiah dier


jeng2x








jam tangan tuuuu
lek je dri keje td my mum said: tu akak dpt hadiah jam" hihi
senyum simpul aku..
thankz sis


I like this watch








mood: berhenti berharap dengan seseorang=(



Tiada ulasan:

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...