Pengikut

Khamis, 19 Mei 2011

Terima kasih DR ZALEHA ISMAIL

alhamdullillah
semalam aku on FB aku tengok 
si
KAWAN aku g announce senarai tampal bagi subjek AMALI MATH aku da kuar
hehe
aku mcm x nak check bub aritu check subjek pengukuran  aku frust siket jer
kih3x
anyway aku pun rasa nk tau gak terus g bukak AIMS WEB UTM
g tgk
jeng2x hasilnya
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
ce tengok aku dpt A+ dlm subjek amali math heppy bangat der
ehm napa ada hitam2x tu hehe
tu rahsia bukan teruk tp bagi aku kureng bagus hehe
nk tunjuk kat u all yg bagus2x jer kah3x..kejamnyer aku
anyway nga berdebar agi tunggu result seterusnya...
Thankz Dr.Zaleha Ismail bub dia Penasihat Akademik aku yg ajar subjek ni
x caye?
g tgk kat slip atas huhu

-mood : yummy perut lapar bile tgk ibu masak ikan pari bakar yummy-

0 00000 sunsweetz comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...