Pengikut

Sabtu, 7 Mei 2011

SEGMEN: Saya sayang blog saya

huhu nga duk berBW jumpa lak aku ngn segmen ni..
aku pun ingin menjoinkan diri haha..
padahal buku Pengukuran n Penilaian dalam pendidikan x habis baca agi hehe
ini da mengambarkan aku syg bangat kat blog aku hahahaha

cm ne nak join
jom klik

ehm tp tarikh last join smpai malam ni jer hehe
11.59pm huhu 7 mei 2011
sowwy la..tp sapa yg masih nga Bw   n TERASA mau update new entry pastu x de idea pe lagi meh join segmen ni ala masih sempat agi ada 1 jam agi hehe
o.k
jom tuan punya segmen mintak aku setlekan task nye...huhu lets go !

**********
  a) apa pentingnya blog dalam kehidupan korang..?
-ehm apa pentingnya ea blog aku ni dlm hidup aku haha..mcm x penting je hahaha
o.k2x serius..ehm actually sejak aku jadi blogger pada jun 2010 aku punya life da berubah gilerrrr!
huhu..setiap ari mesty nk update entry mesti nk buka blog mesti nk wat sesi BW kat blog follower2x aku
lau dulu dgn hanya 10 follower kini da hmpir mencecah 350 follower...tq la to u allz..emuaah2x for u all=)
ehm mula2x x pandai sgt nk ikut Nuffnang ni bile da ari2x men blog jer..x salah kan cari extra money lagipun aku x keje agi wey ~
meh tgk sapanya insan yg membawa aku ke duni blog ni
 
klik

tenkayu to Ms Qilah


next question

:
:
:
b)apa istimewanya blog korang tu..? cer cite sikit..promote2...huhu
 
ehm Ms Sunsweetz's blog ni x istimewa lansung haha ehm x la sebenarnya blog aku ni edisi mix la..kadang2x aku citer pasal life aku kadang2x sal aku lepaskan geram kat seseorang kadang2x sal maklumat terbaru kadang2x gosip artis yg aku minat je...kiranya mcam AIs BATU CMPUR la huhu
ehm bub Blog aku ni umah kedua tempat aku lepak bile free..so suka aty aku je nk tulis apa2..haha sian mereka yg duk baca entry aku..tp aku syg la kat follower aku yg duk kadang2x komen entry aku walaupun aku x penah dapat 10 komen sekaligus hahaha.....
 
next

:
:
:
:
:
  c) kenapa korang sayang blog korang..
-aku x sayang la..hehe ehm mesti la sayang bub semua secret aku ada kat sini ...haha..penyimpan mohor2x besau tu..lau hilang la blog ni memang x makan aku memang mandi x basah tido x lena acehh2x...hik3x
ehm memang nyawa aku la...
ehm segala tempat aku curahkan maslah tempat aku dapat habuan tempat aku cuci mata kih2x
segalanya untuk mu  
 
Ms Sunsweetz blogg forever n ever.....~

-Tamat-


0 00000 sunsweetz comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...