Selasa, 3 Mei 2011

"Free Header by Kei Seichi"

yahoooo..ada owg nk bgi header free....(mcm nk lompat je..rasa gembira sgt2x)
ehm sgt2x berterima kasih la kat bro ni...x kesah la hang newbie k oldbie ke dlm dunia design2x ni jnji atymu mulia nk bg header free hehe....=)



size header
Ms nk size 850x350

background color
Ms nk color hitam ngn pink

ayat yg nak letak
Ms sunsweetz's blogg forever & ever.....


Font
ikot kreatif bro la..Ms x kesah...huhu jnji comey n sweetz bangat=)

Gambar
Ms nk bro letak gmbar nie


pastu letak pic ni



then pic ni



pastu last but not least..hehe


tu jer..ehm lau bro x le nk crop just search kat google jer ea..bub ni semua pic dr google..huhu melainkan my pic=)

cmne nk contact

just go to my email
Asfah_89@yahoo.com

2 ulasan:

Mamachia berkata...

wooi!!! ngam gabungan tu kasut dan bunga, kalau siap mesti cantik sanggt..

Ms sunsWeetz berkata...

hehe..tu la mamachia..harap2x bro tu le watkan kih2x

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...