Sabtu, 7 Mei 2011

ALKISAH DI SUATU PETANG....=a

ayoyo...arini da sabtu hehe esok ahad..next isnin n next my 5th paper..n then 6th paper huhu then MERDEKA maaa...kui3x
ehm pejam celik pejam celik habis sudah tahun ke -2 ku di UTM ni...wow..da nk jadi senior la hehe
oi apa kaitan ngn tajuk tu hehe..wait2x sabarla ni aku nyer blog suka aty aku la kan hehe..ehm aku cume nk inform kat follower ak n my silent reader mana tau diowg nga sibuk nk tau citer aku hehe...

***********************
apa itu DOMO??
MEH SINI aKU nAK bERtukar jadi domo
jeng2x

:
:
:
:
:
:
:
:

*Bertukar menjadi DOMO-KUN hehe

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
*Yahoooo.....11/5 ni aku merdeka hehe...mau pulang bercuty2x

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
*bahawasanya aku akan menamatkan tahun ke-2 pengajian aku 11/5 nie yiippppie

:
:
:
:
:
:
:
:


*k la aku nk g lunch huhu lapor sudah......
*****************

ce tgk betapa addictednya aku ngn domo haha..ehm apa lagi besday aku nnt kowg kena kasi aku patung domo ea..aku suka tau hehe (*bole pulak cm ni)
ehm rasa cm nk g cri satu la koleksi si DOMO-KUN ni huhu....

NOTA KAKI: KDT tu MR GOOGLE IMAGE=)



Tiada ulasan:

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...