Pengikut

Isnin, 21 Mac 2011

::: bowling Sunsweetz....kui3x :::

Alhamdullillah arini selesai sudah program fakulti kui3x
actually Semester nie Ms dilawa sendiri oleh Presiden Persatuan Mahasiswa Pendidikan
untuk join dlm persatuan..nie..lau dulu JAWANTANKUASA MAHASISWA KOLEJ HEHE sekarang ubah angin lak join program fakulti huhu
setelah fikir sehabis masak ..Ms menerima tawaran tersebut..alhamdullillah..dpat kawan baru n pengalaman baru
sungguh rugi kepada mereka yang x pernah buat atau libatkan dalam program huhu
yelah kita bayar tau duIT @yuran aktiviti kat U yang kiter belajar nie
so rugila kalo x involve huhu

ok2x..berbalik pada tajuk entry huhu
Ms jadi AJK UNIT HADAIH & CENDERAHATI..cube bygkan dengan RM100 nak li hadiah untuk 12 team???
haha..this is real n pengalaman baru...
nasib bek la Ms mendapat ilham dari Ibunda tercinta yg dulunya giat sebagai isteri seorang pegawai tentera huhu
"like mother like daughter "
hehe (*ada ke?? )
ok..jom kiter review pic yang disnap oleh JURUKAMERA persatuan kami yang x berbayar kui3x..
:
:
:
:
:
:
:
 *perlu mengambil pic sendiri hehe
:
:
:
:
:
:
*perlu snap pic dgn pin heeh bukti g bowling..percaya x kamu2x..??
kui3x
:
:
:
:
:
:
:

*nie dier before game mula..huhu
:
:
:

:
setiap pemain diberi cubaan untuk baling huhu...Ms pun apa lagi biler kata mula untuk cuber terus baling ala2x Shalin Zulkifli haha
:
:
:
:
*line kami hehe..Ms pun join tau semngat kesukanan hehe
:
:
:
:
ni la dier pic2x yg disnap...jom tgk pic lagi..moh review agi kui3
:

:
:
:
:
:
:
:




:
:
:











meh tgk barisan PMP FAKULTI PENDIDIKAN huhu..mantop sey !!
tahun3,2 dan 1 semua ada...kali ni x de SPI lansung kui3...lau x hampeh x berjalan pun program harapkan diowg..dala aritu bilik PMP masa diterajui oleh mereka macam kapal pecah..bersepah..tp alhamdullillah dgn barisan PMP kali ni bilik itu amat cantik dan menjadi OFFICE kami=)
INSYAALLAH byk program untuk mahasiswa pendidikan bakal diadakan...majula CIKGU2X UTM JB huhu
love u PMP

0 00000 sunsweetz comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...