Pengikut

Isnin, 28 Mac 2011

::Bertunang::

salam semua=)
emm huk3x..,mcm lama x update entry baru huhu..
untuk pengetahuan semua lau Ms x update maknanya Ms lek umah ataupun Ms busy hik3x
ceh wah siap g tau ...hik3x
ok2x..td petang Ibu Ms call ,Ibu Ms ckp kat umah bakal ada line WIFI TMnet yahoooo !!
hehe
seronok la Ms le on9 lau lek umah pas ni hik3x
ok itu adalah berita sekilas pandang shj okey ~
berbalik kepada tajuk n3 kali ni..BERTUNANG..
nape ek Ms citer sal tajuk nie...

sebenarnya Ms nk citer akhirnya si DIA sudah bertunang...
td lepas balik dri PESTA KONVO UTM JHR
Ms terusla stalker FB DIA ..tup2x...tengok relationship dia n gambar awekz dia semua da berubah..

berubah??

yela berubah means...awekz dia pakai baju tunang n siap ada kawan2x DIA wish selamat bertunang 

lagi tu...ehm mula2x x dpt trima kenyataan tp nk wat cmner da bukan jodoh Ms
uwaa....baru2x ni kawan Ms pun da dpt lamaran bahawa pihak laki nak masuk minang dia..huhu
seram gitu..Actually ramai kawan2x Ms sedang dan akan memasuki dunia Perkahwinan..HEHE
Mesti korang tanYA mS BILA lak kannn?? betul kan?? hik3x..tau sgt soklan tu haha
ehm Ms masih belum memikirkan soal itu bub Ms anak sulung..terlalu berat tanggungjawab Ms.yg penting Ms nk hantar IBU & AYAH ms menunaikan haji, Ms nk beli rumah n kereta baru fikir pasal soal hidup Ms dan x lupa gak nk tanggung adik2x Ms...so?kamu semua le fikir kan betapa beratnya peranan Ms huhu
ehm kiter akan rasa bahagia bila tgk owg tersayang kiter lebih bahagia dri kiter sendiri 
oleh itu, 

Ms nk uccapkan SELAMAT BERTUNANG kepada 

NOR AZAM ABDULLAH a.k.a Ejam Titanium...

mgkin kiter tidak ditakdirkan bersama...
wahai Encik Unyer sanggupkah kamu menunggu Ms ??
hehe

2 00000 sunsweetz comment:

Mama Rayyan berkata...

mungkin dia bukan yg terbaik untukkmu...serahkan jodoh pada yg maha esa....

s h e e berkata...

yup...setuju...serahkan pada Allah...tu yg terbaik... (^__~)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...