Selasa, 15 Februari 2011

Panggilan PESERTA NO 2

huhu penat giler la U ollz arini huhu
anyway Ms kua arini cari hadiah untuk para pemenang Ms HEHE
Hadiah semua da dapat ALHAMDULLILLAH
tp detail pemenang no 2 
masih belum diketahui huhu
(*walaupun Ms da tolong bagi peringatan kat mereka)
hihi..
diharap mereka alert sebelum ari jumaat nie bub Ms nak pos Jumaat nie
hopefully mereka menuntut hadiahnya jika tidak Ms ingat nk wat 2 cabutan baru jeng2x...mesti peserta 1st G.A Ms suker huhu yahoooo!!

nota kaki: PENAT & STRESS kerja melambak...

4 ulasan:

.:QiLaH:. berkata...

cepat2 cabut yg baru...sy sokong sgt2(^_^) hehehe

Nadiah Sidek berkata...

saya hantar dah detail kat emel 11hb lagi..tak dpt ye emel saya? takpe la, saya hntr kat sini je la..

Nadiah Sidek
1772 Jalan 18/42
Taman Sri Serdang
43300 Seri Kembangan
Selangor

013-3835953

terima kasih

NOR AIDA berkata...

hadiah kekwn xdek ke??? mau jugak..hehe..:)

Ms sunsWeetz berkata...

@nadiah:tq..nantikan hadiahnya
noraida:hehe...akan dtg haha
@qilah:huhu sudah dapat details nye

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...