Jumaat, 11 Februari 2011

Ms Sunsweetz ditagged !



 THANKZ TO mama Rayyan SEBAB sudi 
tagged Ms Sunsweetz=)
 
 ********************



Apa benda yang paling penting dalam hidup korang?

*handphone sony erricsson W320 huhu


Benda terakhir yang korang beli guna duit korang ?

*miss lappy lenovo ku


Di manakah tempat korang akan langsungkan perkahwinan korang dan apakah temanya nanti?

*huhu...kat umah Ms n tema belum fikir agi huhu.....


Adakah korang sedang bercinta sekarang?

*yup..sedang bercinta dgn MR UNYER=) lOVE him FOREVER N eVER~

Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?

*iNSYALLAH sampai ke jinjang pelamin=)

Novel/buku/majalah terakhir yang dibeli? 
*buku terkahir yg dibeli -aku tidak bersendirian-


Apakah nama penuh korang?

*NURUL WADIATUL ASFAH BT PUYAD


Antara mak dan ayah, mana korang lebih mesra?

*IBU-segala rahsia ada kat ibu hehe...manja ngn ayah-bub nk beli apa mesti dier tunaikan


Namakan orang yang betul-betul korang nak dalam hidup korang?

*KHAIRIL AZHAR B MD.SALLEH



Adakah korang basuh baju korang sendiri?

*Sudah semestinyer duk U basuh sendiri~


Di manakah tempat yang betul-betul korang nak pergi?

*nak g australia- nk tgk kanggarooo~ huhu


5 lagu yang paling suka dan selalu dengar ?
-Bila kau kata kau sayang-Screen
-Bila aty disakiti-ROssa
-Izinkan namamu selalu diaty-EYE
-Speak Now-Taylor Swift
-Kimia-Emelda


5 blogger yang korang nak tag?

Tiada ulasan:

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...