Jumaat, 11 Februari 2011

lawak di amali math haha

hye readers!
entry kali ni Ms nk story bagai kisah life Ms arini haha
terbahak2x Ms mengingatkan kejadian arini hahaha
semalam Ms x dpt tido setelah tido petang sehinggakan kul9 pm
justeru itu Ms telah mengambil langkah untuk stay up menyiapkan assignment yg melambak2x tu
huhu
setelah penat menyiapkan assignment yg pelbagai tu Ms pun ambil langkah untuk menggoreng kentang
ala2x kentang goreng MC D hehe
dek kelparan yg teramat sgt
selepas siap Ms pun mendapat pangilan dr Incik unyer
huhu
berbunga2x la aty nie bile incik unyer call hehe
hehe
selepas incik unyer call tibe2x je dpt semangat nk tido huhu
selepas nyenyak tido Ms telah terlajak
tido sehinggakan kul 7.41a.m
huhu
padahal arini Ms ada kelas kul8.15 am 
apalagi gunaka kuasa  bulan la Ms hehe
mandi tetap mandi wey!
bese la berlengah2x jugak hehe

jalan punyer jalan jumpa la si AZIE & si Yan
kawan Ms ,apalagi duk saing ngan diowang la g kelas
huhu
ingatkan kami yang lambat
rupa2nya
hehe
ehm ada kisah disebalik kelewatan AMALI MATH haha
ada la kawan Ms ni 3 owg 
hehe
diowng ni pun ala2x lambat
macam Ms hehe
pastu diowng nek lif ..
nak tau apa yg terjadi??
hehe
*pic dr pk cik google

:
:
:
:
:
:
tibe2x pia kawan Ms dapat panggilan dari mereka
pia pun memberitahu Ms 
dgn ayat begini
haha
Pia: Nurul,dak2x ni terperangkap dlm lif la ? g la g tau lec..
Ms:hehe..sapanya??
Pia:syida,Fiza ngan Cah hehe
Ms:hehe oo yeke..
Ms pun terus g tau lec..hehe
n then Pia dpt cll agi 
diberitahu ada owg da tolong mereka bertiga
kami semua dalam kelas berdoa agar diowg selamat walaupun
masing2x tersenyum KAMBING jer...
klako lak arini punya citer wakakakaka



moral of the value a.k.a pengajaran:
jgn selalu nek lif...gunala tangga sebagai exercise pecahkn lemakhik3x



Tiada ulasan:

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...