Rabu, 23 Februari 2011

entry terlepas haha

salam readers !
dek kerana Ms kepenatan
jdnyer entry semalam Ms fwdkan pada mlm nie huhu
(bolehkan??)
boleh2x hehe (*Ms yg jawab lak)
ehm anyway Ms nk story semalam Ms g dinner special hehe
dinner bersama
blogger



ehm lau nk kenal sapa dier g terjah blog die tu klik jer link kat atas tu huhu
huhu
dinner ni bukan malam tp petang haha dalam kul 4pm hehe
anyway Ms dapat pelawaan dari blogger tu untuk g makan2x ala2 hotel tu
ehm dak pendidikan KEMAHIRAN HIDUP UTM JHR yang handle program ni
u allz hanya byar RM 5 je akan dapat mcm2x makan siap ada servis WAITER/WAITRESS agi tu haha
~Mantoooop ~


*ni die kad menu sungguh kreatif kan ?






blogger tu ckp ngn Ms nk pilih set apa
siap le plh set agi tu
terdapat 3 SET iaitu SET A,SET B n SET C....huhu


*ni la jus special tu ..oren tau hehe tp hbis disedut oleh Ms..kui3  

Jadinyer Ms mintak SET yang ada nasi+ayam masak taucu,puding buah-buahan ngn jus oren ..
ada gak set yg mengandungi chicken chop n ada gak set yang ada makaroni n vanilla milk fuh sedapppp giler
(Sorry Ms x ingat makanan ikot set hehe cume ingat Ms punya je itupun lupa set apa haha)
CREDITS to Cikgu2x KEMAHIRAN HIDUP UTM JHR huhuhu
dengar citer lak mggu depan TEMA ibu mengandung..hik3x
prgram ni sentiasa diadakan tiap ari selasa kul 4pm-4.30pm ikot TEMA 

setuju x lau Ms g lagi ??
Sape setuju cepat bagi RESPON hik3...

2 ulasan:

.:QiLaH:. berkata...

setuju2 (^_^)
hahahaha

Ms sunsWeetz berkata...

HEHE....huhu =)

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...