Khamis, 24 Februari 2011

CHOCLATE & BOOK FAIR di UTM JHR...yummmmy!!

Actually pagi td Ms punye kelas english batal..uish dengan semngat yg kental
Ms bgun awal semata2x nk g kelas pagi haha
ehm tu  la kelas seterusnya adlah kul 11am ..padahal masa tu baru kul 8.30am
kalau kamu semua jadi Ms wat apa ea?
mesti kamu semua study kan hehe...lau Ms x le study kt fakulti msti cr bilik sendiri untuk study bru
Best..huhu
yelah Ms kan duk bilik single haha PRIVACY giler~
ehm so Ms ,nana,syida,pia,beeha n aina merancang untuk pergi tgk kat DSI a.k.a DEWAN SULTAN ISKANDAR UTM JHR ada apa sempena choc n book fair..huhu
Ms pun g la beramai2x...
:
:
:
:
:
:
nak tau apa ada kat sana??
mcm2 jenis choc dijual tp choc buatan M'sia la...
pastu ada buku2x byk giler..
HARGA SEMUA BERPATUTAN fuhlamak~
lagi best siap ada twaran menghapuskan denda
dimana kalau student UTM ada wat kesalahan ngn UNIT KESELAMATAN & UTM so denda akan dapat dihapuskan ..fuyyyoooo!
denda LIBRARY pun sama..lau selama ni pulang buku lambat kena byran n byran anda terkumpul sampai beribu2 ringgit..so pada program ni hutang itu akan LANGSAI ..fuyyyo~
23-25 FEBRUARI 2011
sapa2 yg ada kat sekitar UTM JHR jom pergi...haha
CUPCAKE pun ada..hehe
(*Feveret Ms tu)
ehm jom tgk apa Ms beli haha


*NIE DIE BLUEBERRY CHEESE TART pia yg belanja RM6 je ada 12 biji  dapnyer..nk lagi hehe..

:
:
:
:
:
:
:
:
*nie dier koleksi choclate yg telah dibeli oleh Ms hehe
:
:
:
:
JOM review satu2x pic choc yg Ms beli haha

*ni choc marshamallow huhu =)-RM1.50 je

:
:
:
:
:
*YG nie RM 1 je...huhu
:
:
:
:
:
*ni choc perisa mint fuh berangin hehe..ehm harga nye RM2 je...

:
:
:
:
:
:
:
:
*ni lak favor emping jagung ehm lum mkn agi pun x tau rasa dap k x...RM2 juga huhu




nota kaki: ehm mau bace lab manual huhu..esok ada lab haha..nnt kena balun sma
lec haha bru tau..



3 ulasan:

Jieda berkata...

orang luar boleh datang tak dan sampai bila ianya berlangsung?

Solihin Zubir berkata...

wow! nak jugak! pos bleh? heheh..

Ms sunsWeetz berkata...

@jieda:sampai esok je..25th feb jer..ehm meh la dtg..le jer...
@solihin:no postage service hehe

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...