Pengikut

Jumaat, 25 Februari 2011

Biler Ms bereksperimen ...........maka......

EHM arini kelas Ms padat giler..dr kul 9am-4pm
ehm ngn Lab agi
Semester ni Ms kena attend 3 Lab iaitu
  • Lab Elektrik
  • Lab Wave
  • Lab Termodynamic
 
uish so arini Ms kena lab Wave a.k.a Gelombang /OPtik huhu
ehm Hbs bergelap Ms wat experiment ialah duk men ngn image dan Cahaya jer
Jom review apa Ms wat ngn Ms janah huhu
:
:
:
:
:
:
:
:
*ehm tu die Ms dalam kegelapan haha sempat agi snap hehe sowy ja haha
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

*ehm ni dier apparatus a.k.a alat2x eksperimen Ms n kawan Ms...setiap eksperiment mesti wat 2 owg......
( Le jadi Isaac Newton x Ms hahaaa???? )


:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
* ni dia Ja kwn Ms nga mngukur panjang image yang terhasil di skrin putih huhu..nga khusyuk tu hehe=) sowy ja gmbo curik haha~


*************
sebenarnya Ms x de mood mlm ni..nk wat keje pun malas nsb bek da bincng ngn janah pasal
assignment pengukuran td..lega siket..cuma nga teruskan pencarian 10 jurnal unutuk dibaca ~
ehm....
Ms sedih la apabila yg diarapkan x jadi...ehm entahlah...
semua x fhm Ms n mgkin Ms x fhm Unyer kot...
anyway Ms nak kuar hujung mggu ni ngn Unyer tp ada kesilapan teknikal
so terpaksa cancel a.k.a BATAL 
ehm entahlah...so moral of the value today 
 
 
 
JANGAN SELALU MENGHARAP !
KELAK HATI BINASA
 
 
~huhu~

0 00000 sunsweetz comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...