Pengikut

Jumaat, 14 Januari 2011

Ms Sayang giler kat mereka nie.....

Setiap kamu pasti punyai Rakan2x sekepala kan hehe
anyway entry kali nie Ms nk citer semua insan2x yg ada dgn Ms kat UTM
ehm mereka semua ni sgt baik bangat....selepas family n my bf....I love U Allz guyz....Emuuuaxx3x


ehm yang ni pia namanya..cantikkan owgnyer...tp da berpunya tau !! hehe..ehm die nie satu kepala ngn Ms sgt memahami tp danger lau sekali dier da marah..habisla...hehe..so kiter sebagai kawan kena pandai jaga n amik ati kwn2x kiter...ok u Allz hehe=) NEXT...






Yg ni lak Aina namanya..ehm Aina nie jenis jujur hehe...lau owg x kuat perasaan mudah kecik ati..anyway besela die kategori berterus terang sebnarnya..kiter sebagai insan yang bergelar KAWAN kena la fhm n pandai2x mengawal perasaan..ada masa kiter le ckp lepas n ada ms kiter perlu beralas ketika bercakap..agar tiada hati2x yang terguris..okey....hehe....Tp Ms sayang sumer kwn Ms...NEXT...





THIS PHOTO we take it when to celebrate this person...The besday girlz name is Janah...she is my ex rummate for my last semester....She is kind..n very clever...sHE ALWAYZ BE the point of referrence wth all my coursemate..n beside janah which wearing peach Veils  is Beeha...Beeha nie rummat kepada aina n janah rummate kepada pia...Ms lak????hehe  Ms x de rummate..kali ni Ms duk bilik Single jer....sowng2x..hehe sob3x..ehm aina x de dlm gmbo nie coz dier jd jurukamera yang tidak berbayar sekejap huhu..NEXT





Upppss!! APA yg Ms isap tu...hehe=) ??Tu Ms minum air coke bru lepas mam KFC..masa nie kami semua kuar lepak2x kat JUSCO TMN U jer..tak jauh mana pun....=) ngegenge..ehm dlm photo ni ada cikgu aida n mun...selain aina la...(*kowg mesti kenal aina kan..td kan Ms da citer..lau nak tau ne aina...g scroll kat atas hehe)....NEXT

  

 Yg NI PULAK...kawan2x aku yang sama fakulti..tp lain bidnag..kami semua serumpun walaupun len bidang..itu yg bagus...ehm ni pic masa Ms nga g open house ADLISA...kt Pasir Gudang...ehm macam2x ragam Ms...tgk.hehe..Ms yang pakai bju kurung sebelah tepi sekali ..hehe..NEXT






jeng2x..wow ramainye yang ni..ok yg nila semua GILRZ dak pendidikan..sains & matematik UTM hehe..ni bju aras kami..hehe aras blok kami..tp skrg sumer da berpecah da x serumpun..sebab ada hal masing2x..n tangungjwb masing2x...ehm comel x kami..?cube cri Ms yg MAna?? hehe... 




emmmm..smart x kami...professional x kami??hehe..ni la diae Bakal2x guru pendidikan Matematik UTM JHR...ehm ada 1 owg jer laki...hehe ne semua lelaki ??da pupus kot hehe..jgn marah wahai Kaum ADAM...anyway..mereka nie semua coursemate Ms...siap ada pelajar dari indonesia ..iaitu SANTIKA n Zunia....=)



setakat nie dulu Ms tulis..nnt Ms citer lagi..ea?? (*kowg wajib bace) haha
haha..memang KAWAN tu penting..tapi sejauh mana kiter dapat mencari seowang SAHABAT??


*****Nota Kaki: cube anda fikir?apa bezanya KAWAN & SAHABAT??





 






0 00000 sunsweetz comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...