Pengikut

Isnin, 3 Januari 2011

HARI PERTAMA KULIAH SEMESTER IV

Alhamdullillah
td selesai sudah hari pertama Ms n minggu pertama di UTM JHR
hehe
ehm actually lecture td sgt mengembirakan kerana Lecturer yang Ms
dpt sgt bagus2 belaka..takot student dier nie yg kureng kebagusannya haha
***************
8am-10am
subjek Pengukuran & penilaian Pendidikan
ehm apalgi subjek ni kena mengukur je la mcm ukur bju jer
haha
no2x
subjek nie lebih kepada cara kiter nk judge student kiter yola
Ms kan bkl CIKGU
so kenala belajar
antara pengukuran yang boleh dilakukan adlah 'Test'
Test terbahagi kepada 3
like
achievement test VS aptituted test
speed test VS power test
objective test VS subjective test
(*amik ko...paham x??)
hehe
tu bru introduction subjek nie

***************
10am-12pm
Teknologi pengajaran dan pembelajaran pendidikan
(*tau x ni subjek mengenai apa??)
ehm ni lagi satu subjek best giler lecturer
dier
siap td duk citer life dier jer
kami semua khusyuk mendengar celoteh Dr.J___
ehm tp tahap sporting la lec nie
thumbs up to DR.J
hehe

************
12pm-1pm
(g library)
Ms n my bff g library sebelum tu Ms duk minum n makan kuih 
isi pewutt dulu yela nk mkn tengahari terasa mcm malas nak g Cafe yg kat SUB
(dak UTM JHR mesti tau SUB tu apa)
so kowg yg x tau Shhhhhh!!!
hehe
ehm anyway Ms Cari buku bagi dua subjek diatas
n akhirnya Ms jumpa satu bukunya

**********

1pm-2pm
(Msjid Sultan idris)
Ehm Ms n bff terus g MSI untuk mengerjakan solat
ehm kat situ baring2x jap rehatkan minda

***************
2pm-2.45pm
(english)
subjek nie Ms kena amik Sem ni
ENGLISH ADVANCED COMMUNICATION
advanced punya tau
x mainla english2x simple kt luar sana
haha
ni lagi best lectrer dier sgt la 'Cantik' n 'Sporting'
ehm sepatutnya habis kul 4pm tp bgi kuar awal
walawey
ehm MDM B___ Thankz to u
balek Ms  n Bff terus g melantak Nasi Ayam Penyet
yg ni len citer lak
sekali nak bayar 
mak cik cafe tu ckp 
'dik da nek harga rm5 sekarang'
shiiitt!!!
ceh,dlm hati jer
mahalnyer
gamaknya naikla kos kehidupan ku di U
huhu


1 00000 sunsweetz comment:

Solihin Zubir berkata...

selamat berkuliah ye...
jgn malas2.. haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...