Pengikut

Selasa, 25 Januari 2011

faham atau tidak.......??

Cube tgk tajuk entry diatas tu....ehm kata2x ni bese digunakan golongan profesional iaitu GURU...huhu
tp jgn lupa setiap manusia berhak melafazkan kata2x tersebut...FAHAM @ TIDAK...??
Ehm bese golongan wanita acapkali minta golongan adam memahami apa perasaan kaum HAWA..namun kaum HAWA Juga perlu la mengetahui situasi kaum ADAM..namun..Kaum Hawa lebih berminat mendapat kejutan..namun apakan daya jika semua yg dirancang bukan milik kiter...Ehm adakah anda menyesal?hidup di dunia ni?ehm...Ms Sunsweetz sama sekali tidak menyesal walaupun begitu byk kecalaran sepanjang jaln2x kehidupan Ms..Ms sentiasa idamkan benda2x yg mengarut..kadang2x fikirkan rasa sedih apa yg kiter nak tidak tercapai...Anda pernah x macam tu??...Ehm tp Ms faham sumer tu adalah takdir ALLAH  S.W.T..kiter perlu redha...Ehm to all GF2X kat luar sana & Isteri2x tolong faham keadaan BF2X Kamu & SUami kamu semua...
X semestinya apa yg kiter minta dpt.....ehm kenapa ea?kiter perlu faham perasaan owg len sedangkan hati kiter hancur begitu sjer..adakah itu sumer suatu balasan buat diri kiter.....
ehm alangkah bestnyer kalo apa yg kite impikan dan paling best kiter idamkan tercapai..walaupun sekejap sje..tp itula pahit manis kehidupan..x kan nk sumer prefect...tol x??Anyway..tomorrow is my besday....byk impian yg diinginkan tp x terlaksana lagi..huhu ehm esok juga genapla umur ku 22 tahun..wow sudah tuer la...hehe
rasanya esok mcm x de yg istimewa bgi diri ini...biala..mgkin owg seperti diriku tdk layak mendapat apa yang sepatutnya..tp aku bersyukur kerana aku dberi peluang oleh NYA untuk teruskan perjuangan ku..dan menambahkan amalan2x ku..yg sememangnya masih tidak cukup bg menampung dosa2x ku..Ya Allah bantula hambamu ni...
ehm best x sambut besday??aku cuma tanya jer?mesti best kan??ehm tp paling penting kiter kena sujud syukur kepadaNya sebab anugerah dan nikmat yg diberi..ok....
Ish kalo la putera raja Ms datang sambut ngn Ms kan best..selalu terbayang...besday party surprise..hehe..da2x Ms jgn nk mengarut2x..x kn dpt punyer...manala nk dpt..sapae la Ms untuk itu sumer....ehm ok2x...Ms harap apa yg da berlaku dijadikan suatu teladan dlm hidup Ms...bestnyer la...lau jd anak owg kaya..hehe..da2x kiter kena bersyukur ok...tp Boleh k Ms nk rasa kebahagian begitu?..ehm anyway setiap makhluk diciptakanNya ada kehidupannya yg sudah dimaktubkan..jd marila kiter bersyukur..Insyaallah..kiter akan berjaya dunia dan akhirat..amin.....=)







2 00000 sunsweetz comment:

Mr. TN_SkY berkata...

setuju dengan entri nie hehe..kena saling memahami :-)

HANYA ORANG GILA YANG BERFACEBOOK???

Ms sunsWeetz berkata...

Mr.TN_Sky:tq=).....hehe tq sokong=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...