Jumaat, 3 Disember 2010

KAWAII GADGET'S CONTEST



MP3 fREE!!

aPALAgi Ni gadget feveret Ms.Sunsweetz nie
huhu
Ok2x
Kalo Nk JOin
Jom Klik
:



**********
ok2x
berbalik kepada syarat2x G.A nie
Ms Suka Bangat
Lagu nie
Jeng2x
:
:
'KEKANDA ADINDA'
hehe
Best bangat lagu nie
jom tgk lirik dier
:
le dengar lagu tu kat blog Ms

Oh kekanda jangan iri hati
Dinda naik pangkat lagi
Oh adinda kanda mana dengki
Malah kanda support bini
Jadi dinda mahu mengambil masa
Tapi kanda mahu segera
Dinda ingin berjaya dalam kerjaya
Tapi kanda mahu cahaya mata
Dinda belum bersedia
Kanda dah beria ria
Jadi yang mana satu
Tak perlu bertengkar
Tak perlu bermasam muka
Oh adinda tolong jangan lekas curiga
Lekas cemburu buta
Oh kekanda dinda perlu berhati-hati
Tak rela dikongsi
Kanda kerja overtime terlebih masa
Itu yang dinda harus berwaspada
Ini semua demi masa depan keluarga
Dengan dinda atau sebaliknya
Kanda kerja malam
Dinda kerja siang
Jadi bila nak bertemu
Tak perlu bertengkar
Tak perlu bermasam muka
Oh adiwira dewataku
Mari ikut cara Dinda
Oh Tun Teja intan permata
Mari ikut cara kanda
Bagaimana bagaimana kita nak selesaikannya
Apa keputusannya
Oh kekanda mari nyawa
Kita cuba komunikasi
Oh adinda mari sayang
Kita cuba toleransi
Walau kita janji sehidup semati
Kita berlainan
Kanda polar kutub utara
Dinda kutub selatan
Komunikasi sikap toleransi
Itu yang kita perlu
Tak perlu bertengkar
Tak perlu bermasam muka
Walau kita sering dengan cara masing-masing
Kanda yang perdana
Dinda yang utama
Kanda segalanya
Dindalah nyawa
Kita tetap bahagia bila bersama sama
Bahagia bersama
Bersama selamanya
Bahagia selama-lamanya
******
Ms pilih lagu nie
sebab
  1. lagu nie bagus buat tatapan suami n isteri (walaupun Ms unmarried) huk3x
  2. Lagu ni adalah dr feveret artis Ms iaitu Atilia hihi
  3. Ehm lagu nie Ms da pilih sebagai entry Ms yang lepas..besela Ms lau ada lagu feveret sumer dijadikan tatapan rakan blogger huhu
  4. Lagu nie romantik sangat...ehm sampaikan Ibu Ms kejutkan Ms pagi2x le nyanyikan lagu ni suh Ms bgun huhu (punya la chemistry Ms n Lagu ni sgt kuat hehe)
  5. Anyway lagu ni byk nasihat agar jgn la suami isteri bertengkar jadikan Sistem Syura huhu sebgai jln penyelesaian iaitu berbincang la
  6. Lagu nie boleh dikatakan sesuai dgn genre zaman sekrang yang menggambarkan para isteri zmn sekarang tidak duk umah jer tp juga membantu suami mereka mencari rezeki demi anak2x..
  7. Jadi suami n isteri perlu peka bahawa konsep TOLERANSI perlu ada dlm rumahtangga 
  8. Ms suka sgt la lagu nie huhu
  9. Lagu nie ditujukan khas buat blogger yg da berumahtangga=)
  10. I luve Atilia=)

********
Ms Dapat tau G.A nie dripada
Ms nak tagged

-SIAP SUDAH-

3 ulasan:

Mommy Pinky berkata...

tQ join Kawaii Gadget's contest..gudluck >__< !!

Ms sunsWeetz berkata...

welcome=)

kay berkata...

terima kasih sebab join contest..good luck..:)

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...