Pengikut

Khamis, 25 November 2010

MJ #2 G.A!!

 Jom JOIN
:
klik
Syarat-syaratnya ialah :-

a) Warganegara Malaysia dan semestinya mempunyai alamat di Malaysia.
b) Menjadi follower blog CELOTEH MJ (tetapi kalau rasa tak mau follow pun tak pe terpulang..hehe)
c) Sila copy paste pic di atas dan diletakkan di sidebar korang beserta link ke entry ini.
d) Buat 1 entry ringkas berkenaan GA nie dan tinggalkan link penyertaan anda di ruangan kotak komen entry ini. (cth : Jom ramai2 kita meriahkan GA dari Celoteh MJ)
e) 3 pemenang akan dipilih secara rawak, jika penyertaan yg diterima menggalakkan, maka hadiah akan ditambah.. ( Hadiahnya akan di upload kemudian)
f) GiveAway bermula dari 1 Nov 2010 sehingga 26 Nov 2010 (08:30 pm)
g) Kalau korang nak tag ok je.. :)dan pastikan rakan anda tahu ye..
h) Itu saja..hehe
 
Ms SUnsweetz nk tag:


-siap sudah-

0 00000 sunsweetz comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...