Pengikut

Sabtu, 6 November 2010

GIVE AWAY - LUCKY DRAW

wow2x
nak hadiah tu
nak jugak nak jugak
hehe
ehm Ms Sunsweetz nk hadiah lucky draw tu
hehe
*mcm tau je hadiah dier ape hehe
sje wat suspended
haha
ok2x
sedap je bunyi nye
ok syarat-syaratnya:
jeng2x
1)FOLLOW blog Lily & Auz Homemade Chocolate
2)LINK blog kami ke Blog korg
3)POST pasal give away ni kt blog korg(spy org lain tahu ada contest & dpt join sama)
4)SHOUT BOX iaitu tggl jejak korg kt ruangan JOM CHIT CHAT empunya blog (kt sebelah kanan blog) supaya senang kami nk tahu korg dah join contest ni...
:
:
:
nak tagged
cHomey Lotey
huhu

-siap sudah-

0 00000 sunsweetz comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...