Pengikut

Ahad, 7 November 2010

G.A genetic ALGORITHMS


Jeng2x..join lagi G.A
mood pagi2x ni best join GA
hehe
sekali dengar nama GA cm rumus MATEMATIK
hehe
besela aku kan bakal guru matamatik
mesti da bese ngn algorithms nie
hehe
ok2x
anyway aku join GA nie setelah di tag oleh
hehe
tq=)
ok syarat2x nya adalah
:
:
:
:
jeng2x
hehe
:
tema dan syarat penyertaan :

  1. kategori 1 : pemenang yang dipilih secara rawak
  2. kategori 2 : pemenang dr referrer tertinggi yang bagi link melalui entri di blog masing-masing
  3. buat satu entri ringkas dan padat di blog masing-masing dan sertakan link blog ini skali ok.
  4. sila letakkan link entri di ruangan komen di bawah. senang aku nak tulis no giliran haha
  5. tarikh tamat penyertaan adalah 5 january. 2 bulan dari sekarang. ke lama sangat ek? kekeke
  6. wajib tag minimum 4 blogger lain. lagi banyak lagi  bagus haha tak kejam kan. xkan la kau xnk ajak orang lain. keji dowh cmtu.(*kata tuan blog GA)
  7. harus menjadi follower. tapi xwajib kekekeke. tapi jangan salahkan aku kalau tetibe korang xtau aku ade tambah/ubah syarat.(*kata Tuan GA)-celoteh ckynwan

syarat tambahan :

  1. kategori pemenang menerusi lucky number mestilah blogger yang beralamat tetap di malaysia sahaja!
  2. kategori referrer tertinggi pula blogger yang beralamat di malaysia atau jepun. (kot2 la atil ngan zaidi nak berlawan ke kan? hahahahaha)

hadiah :

  1. kategori 1 : hadiah misteri daripada sponsor blogger akma. cuba g jenguk blogger akak ni mana tahu dpt bayangan apa yang dia nak bagi ke kan? hehehe
  2. kategori 2 : hadiah misteri tulus dari hati aku sendiri lah.(*kata empunya blog)
SEKARANG NK tag:



**p/s"kepada mereka yang ditag sila sertakan Ms Sunsweetz sebagai REFERER (WAJIB)!!


2 00000 sunsweetz comment:

cKyN WaN berkata...

haiiiiiii...

i jengah peserta GA. nanti komen kt my GA entry boleh? sbb nanti takut terlepas pandang.

n lagi satu url kat shoutmix tu salah. u letak url ni...

http://sunzsweetz-miszsunsweetz.blogspot.com/

seb bek bile search kt google kua blog ni hehe

btw, tenkiu join! n good luck! :)

Ms sunsWeetz berkata...

oooo ok2x...thankz=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...