Rabu, 10 November 2010

Chocolate Giveaway..YUMMY!!

yummy2x
nak3x
jom join
G.A ni
best blogger nie siap bukak kedai lagi
sape nk order le pergi 
:
:
le wat hantaran tau!!
hehe
sekarang kan hujung bulan ramai owg khwin
apa lagi g order
nnt le g tau Ms Sunsweetz Rasa choc tuuu..Yummy3x
:
:
dapnyer
ni hadiah dier
:
:
:

1st prize
CHOCOLATE in box of 24pcs(Worth RM30+postage RM10 = RM40)!!

2nd prize
CHOCOLATE in box of 12pcs(Worth RM15+postage RM 10 = RM 25)!!

3rd prize
CHOCOLATE in box of 9pcs(Worth RM10+postage RM 10 = RM 20)!!

Yg paling best, korang boleh tulis ape yg korang nak atas tu. mana tau boleh bg kat somebody special.

Yang lagi menarik!!
Every contestant akan dpt 10% discount untuk 1 kali pembelian mana2 choc dari dnialicious (kecuali yg sudah ada discount atau dalam promotion)..
So everybody is the winner! ^_^
 :
 :




-siap sudah-

2 ulasan:

H.A.N.I.S berkata...

waaaa..buat rasa lapa coklat lah~~ nyumm3..sedappp~~

Ms sunsWeetz berkata...

yummy2x dap kan??

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...