Selasa, 12 Oktober 2010

Nuffnang!!!

EHm..sumer rakan blog sebok citer pasal Nuffnang ni
tp aku blurr about this...?
mcm ne nak dapat B.E tu
B.E tu apa pulak?
Ehm confius...
HELP ME???
Please........=(

5 ulasan:

Lizzie Yasmin berkata...

BE tue iklan yang akan diletak kt blog kita dlm jangka masa yg lama. Bayaran akan di bayar sebanyak mana org view blog kita. Berbeza dgn iklan sesat, iklan sesat akan dibayar if ada org klik jer...
BE cenderong pada trafikk blog.. so kene keje keras skit lar bg trafikk naik..

Ms sunsWeetz berkata...

ooo mcm tu...ada advice tak untuk wat trafikk blog huhu

Tihara berkata...

belaja pelan2 lame2 dpt laa be byk2..wat trafik blog kena rajin blog walking juge.. :)

joijoi80 berkata...

betultu..nawaitu berblog pun kena betul....

Ms sunsWeetz berkata...

ooo begitu bekla rakan-rakan blog..thankz a lot..to Tihara N joijoi80=)

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...