Sabtu, 23 Oktober 2010

GA kiszydolls



 
haha..ehm aku da addicted kat G.A rakan2x blog aku nie..huhu
ok..nie G.A bek punyer
best tgk plushies2x tu..comel2x belaka
teringin nk satu wat kenangan
ehm harap-harap le menang la
ehm MUDAH & SENANG
AKU JOIN
kategori 2 = kategori student(skul,kolej or u)
jom join
:
:
SYARAT2NYA
1.......jadi my follower...(OK)
2.......leave ur name n blog kat komen post ni=)komen best2 skit=P hikk...hikk..(OK)
3.......letakkan 3 gambar kiszydolls kat ats ni di blog anda n terangkan tentang GA ni kat blog anda...(OK)
4......Jangan lupe gtau anda sertai kategori yang mane satu di komen yang anda tinggalkan...(OK)
MAKLUMAT LANJUT JOM KLIK SINI

yang penting skali, anda bleh sertai GA sampai 10 DISEMBER 2010...

3 ulasan:

suzie rahman berkata...

wah menarik nya

Ms sunsWeetz berkata...

cepat suzie join G.A nie..comel kan=)??

wannurfazrini berkata...

comel kan? buat bantal busuk mesti best nih! hehhe . btw wish you goodluck yeah :)

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...